Паника в Германия! Загорели мигранти пак нападат жени, искат секс

ЧАС ПИК

Паника в Германия! Загорели мигранти пак нападат жени, искат секс

25586
на 31.05.2016
Паника в Германия! Загорели мигранти пак нападат жени, искат секс
Автор:   ПИК

18 дами са подали жалби, има трима арестувани

18 жени са подали жалби, че са били жертви на сексуални посегателства по време на музикален фестивал в германския град Дармщат, съобщава „Франс прес” и уточнява, че са били арестувани трима мигранти, родом от Пакистан.

препоръчано

Сексуалните нападения са били извършени през нощта на събота срещу неделя по време на фестивал на открито, провеждал се в центъра на Дармщат.
Три от нападнатите жени веднага са се потърсили помощ от полицаите, охраняващи фестивала, като това довело до ареста на тримата пакистанци.

Впоследствие още 15 жени са сигнализирали полицията.

Припомняме, в началото на годината групови сексуални посегателства срещу стотици жени в новогодишната нощ в Кьолн шокираха Германия. Тогава извършителите бяха мигранти, родом от страни от Северна Африка.

Жертвите в Дармщат описаха подобен сценарий. Те обясниха, че са се оказали заобиколени от мъже, които ги подложили на нежелани сексуални контакти. Полицията уточни, че в момента изяснява дали нападателите са се опитвали и да оберат жертвите.

Полицията не съобщава никаква информация за заподозрените освен възрастта и националността им, но нейният говорител подчерта, че вероятно има и други извършители. Според жертвите нападналите ги са били от Южна Азия. По данни на местни медии на музикалния фестивал в Дармщат от 26 до 29 май са присъствали около 400 000 души. 

Сподели:
Бомба x
УНИКАЛНО: Заловиха огромна жаба (ВИДЕО/СНИМКИ) УНИКАЛНО: Заловиха огромна жаба (ВИДЕО/СНИМКИ)
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това