Паника в София! Кола пламна и изгоря до основи край 21-во СОУ (снимки)

ЧАС ПИК

Паника в София! Кола пламна и изгоря до основи край 21-во СОУ (снимки)

16882
на 01.03.2016
Паника в София! Кола пламна и изгоря до основи край 21-во СОУ (снимки)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кола пламна и изгоря до основи край 21 Средно общообразователно училище „Христо Ботев“ , видя човек на ПИК. Инцидентът станал преди по-малко от половин час. Огнеборците се бореха със стихията повече от 20 минути и едва успяха да спасят останалите коли. В паника бяха децата от гимназията, които са били непосредствено до пламналата кола. "Добре, че няма пострадали. Като нищо можеше да стане голяма беда", коментират очевидци на инцидента. 

препоръчано

Огънят започнал за секунди и опожарил возилото до основи. 

За щастие водачът на колата не е бил в нея. Цяло чудо е, че при огнения ад няма пострадали, тъй като инцидентът е станал в непосредствена близост до столичната 21-ва гимназия в квартал "Лозенец".

"Пламъците са предизвикани от късо съединение. Докато получим сигнала и пристигнем на място, колата вече беше напълно унищожена, успяхме само да овладеем огъня, за да не пламне и другаде", поясниха пожарникарите пред ПИК. 

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК