ПАНИКА: Изграждат полева болница в пловдивския затвор заради служителя с COVID-19

Региони

ПАНИКА: Изграждат полева болница в пловдивския затвор заради служителя с COVID-19

32120
на 06.07.2020
ПАНИКА: Изграждат полева болница в пловдивския затвор заради служителя с COVID-19
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Напрежението в пловдивския затвор расте след случая със заразен служител. Там изграждат полева болница . От Областния кризисен щаб съобщиха, че надзирателят е на домашно лечение.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

От сутринта в киносалона се внасят легла и се позиционират  едно до друго. Тече и мероприятие по дезинфекция в помещението, предава Трафикнюз. 

Заразеният е старшина от надзорно охранителния състав на пловдивския затвор .  Той е познат сред затворниците с прякора Малкия Шрек. Бил е откаран  в болница. По непотвърдени данни има и втори надзирател с положителна проба за COVID 19.

 Втори и трети пост са запечатани, а затворниците в тях изолирани.  Те нямат право да отиват в останалите част от затвора, а храната им се носи по килиите. Оказва се, че преди да бъде диагностициран, надзирателят е участвал в мероприятие по раздаване на порционите храна.

Цялата акция по изграждането на полевата болница протича спокойно, но никой не дава обяснение по каква причина се обособява такава. Паниката зад решетките расте, тъй като до този момент затворници не са тествани. В затвора маските са кът, както и ръкавиците. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК