ПАНИКА: Коронавирус в АЕЦ "Козлодуй"

Здраве

ПАНИКА: Коронавирус в АЕЦ "Козлодуй"

88496
на 03.07.2020
ПАНИКА: Коронавирус в АЕЦ Козлодуй
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Служител на АЕЦ „Козлодуй” е с положителна проба за COVID-19. Той се чувства добре и няма симптоми на заболяването. Това съобщиха от пресцентъра на електроцентралата. Служителят е поставен е под карантина в гр. София, където е изследван като контактен на лице с коронавирусна инфекция.
Установени са неговите контактни лица сред работещите в атомната централа, от които са взети проби за изследване, като всички получени резултати са отрицателни.

В АЕЦ „Козлодуй” се изпълняват всички необходими мерки, за да не се допусне разпространение на Covid-19. Продължават стриктно да се прилагат препоръките на здравните власти и мерките, въведени със заповедите на министъра на здравеопазването и на изпълнителния директор на Дружеството. Целта е да се опази здравето на служителите и да се осигури надеждната работа на ядрените мощности.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО) ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК