BG EN

Паниран фазан

Читателски рецепти

Паниран фазан

15062
на 17.06.2013
Паниран фазан
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Свилен Гаврилов, Свищов

препоръчано

Необходими продукти:
1 фазан или 2, ако е по-малък
1 морков
черен пипер на зърна
дафинов лист
1 ч.ч. червено вино
3-4 скилидки чесън
олио
За панировката:
3 яйца
брашно
сол
галета
олио за пържене

Начин на приготвяне:
Разрязваме фазана на порции и го сваряваме в тенджера под налягане за около 40 минути заедно с моркова, който сме нарязали на едро, черния пипер на зърна, скилидките чесън, дафиновия лист и малко сол. Прибавяме червеното вино и мазнината. След като фазанът е сварен, го изваждаме и го оставяме настрани да поизстине. Разбиваме си яйцата, в отделна чиния слагаме брашно и в друга - галета. Вземаме парчета фазан и потапяме първо в яйце, като се стремим цялото парче да е в яйце, после в брашно. След това пак топим в яйце и накрая овалваме в галета. Пържим в добре сгорещена мазнина. Накрая украсяваме с резенчета лимон. Това е, надявам се рецептата да ви хареса и да я изпробвате!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 11 декември: Девата да не си и помисля за пътуване през граници, Козирогът го дебне КАТ САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 11 декември: Девата да не си и помисля за пътуване през граници, Козирогът го дебне КАТ
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Кирил Добрев побесня след провокацията на Денков: Тези политически шарлатани довчера искаха да участват във властта, предлагаха министри и искаха постове (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Кирил Добрев побесня след провокацията на Денков: Тези политически шарлатани довчера искаха да участват във властта, предлагаха министри и искаха постове (ВИДЕО)
ново
Днес: 48
горещо
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК