Папата живее в апартамент 50 квадрата

СВЕТЪТ ДНЕС

Папата живее в апартамент 50 квадрата

12319
на 29.04.2019
Папата живее в апартамент 50 квадрата
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Папа Франциск е водил открай време изключително скромен и семпъл живот. Дълги години като архиепископ живее в малък апартамент и използва метрото. Франциск не се отказа от спартанския стил на живот дори когато става глава на Католическата църква. Отхвърля пищността и лукса на Апостолическия дворец и вместо това отива да живее в “апартамент” от 50 кв. м (спалня и кабинет) на кардиналския дом “Санта Марта” във Ватикана.

Храни се с всички останали в столовата, за да може да комуникира всекидневно с хора от всички нива. Дните на Франциск се разделят между четенето на книги, молитви, аудиенции, разговори. Папата е елиминирал всичко червено от облеклото си, облича се сам, бръсне се сам, сам си носи чантата при пътуванията. Сам си избира рамки за очила или обувки. Така ще процедира и при посещението си у нас този май.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК