Папа Франциск изрази съболезнования за загиналите на АМ „Струма“

Европа

Папа Франциск изрази съболезнования за загиналите на АМ „Струма“

4104
на 24.11.2021
Папа Франциск изрази съболезнования за загиналите на АМ „Струма“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Папа Франциск изрази дълбоките си съболезнования за загиналите при катастрофата с туристически автобус в България, предадоха световните агенции.

препоръчано

В телеграмата до президента на РС Македония Стево Пендаровски се казва, че понтифът е дълбоко натъжен от новината за жертвите и ранените при фаталния инцидент.

„Папа Франциск изразява сърдечната си солидарност с всички, засегнати от тази трагедия. Мислейки най-вече за загиналите деца, той поверява душите на мъртвите на милосърдието на Всемогъщия и споменава в молитвите си опечалените семейства и ранените“, пише в официалното съобщение от Светия престол.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пак подпука ПП: Сетиха се за обещаното в сглобката, а 18 милиона - дупка (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пак подпука ПП: Сетиха се за обещаното в сглобката, а 18 милиона - дупка (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК