Папа Франциск се ваксинира

СВЕТЪТ ДНЕС

Папа Франциск се ваксинира

3673
на 13.01.2021
Папа Франциск се ваксинира
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Папа Франциск беше ваксиниран срещу новия коронавирус в първия ден на организираната от Ватикана ваксинационна кампания, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Според журналисти от аржентинския всекидневник "Насион" и американското йезуитско списание "Америка", които са специалисти по Ватикана и според приятели на папата, 84-годишният Франциск е бил ваксиниран днес при входа на залата за аудиенции "Павел Шести" във Ватикана.

Аржентинското издание твърди, че на папата е била поставена ваксината на Пфайзер/Бионтех, допълва ТАСС.

Светият престол още не е потвърдил тази информация. Говорителят на Ватикана Матео Бруни обаче обяви по-рано днес началото на кампанията за ваксиниране на около 5-те хиляди жители и служители на минидържавата.

свързани новини

В излъчено в неделя вечерта интервю папа Франциск заяви, че противопоставянето на ваксината е "самоубийствен негационизъм" и че трябва да се направи "етичен избор" за защита на живота на другите хора, предаде още френската информационна агенция.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК