Папи Ханс издаде мантрата си срещу хейтърите

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Папи Ханс издаде мантрата си срещу хейтърите

13502
на 23.07.2020
Папи Ханс издаде мантрата си срещу хейтърите
Автор:   ПИК

Поетът и изпълнител Константин Трендафилов-Папи Ханс, се възмути от хорската завист. Трибуна за изявлението му дадоха социалните мрежи, където изпълнителят на "Кекс" реши да даде съвет на по-младите от него последователи.

препоръчано

Папи обяснява, че му е отнело време да се научи да почива, без да ангажира мисълта си с "кой каква гадория е излял върху мен през деня".

"Едно е ясно. Колкото повече правиш, експериментираш, успяваш - толкова повече гадост ти се полага. А понякога и нищо да не направиш - пак. Само защото стърчиш. А в България не обичаме да стърчат. Но вече съм на етапа, в който просто се излягам, вдишвам и издишвам бавно с мантрата: "бо̀ли ме". Ударението е, за да не ме разберете погрешно", обяснява изпълнителят.

Преди дни той пусна новата си песен "Тясно", в която дуетен партньор му е Азис. Той пък се разгневи на масовото любопитство за отношенията между двамата, като отрече те да са повече от приятелски.

В рамките на промоцията на "Тясно" и двамата певци засвидетелстваха голямо уважение един към друг, пише "Монитор".

Сподели:
Бомба x
4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си 4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 129
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това