ПАРАПЕТЪТ, или как ние, данъкоплатците, плащаме на Лена да спи с Киро. Ето това е корупция!

Епицентър

ПАРАПЕТЪТ, или как ние, данъкоплатците, плащаме на Лена да спи с Киро. Ето това е корупция!

113808
на 16.07.2022
ПАРАПЕТЪТ, или как ние, данъкоплатците, плащаме на Лена да спи с Киро. Ето това е корупция!

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Комисията за превенция на корупцията в НС днес цял ден се занимава със...снимките от чекмеджето на Борисов.

препоръчано

Няма шега. Някакво тъпо дежавю, вече трета година. Други проблеми, свързани с корупцията, в България няма.

Петорна експертиза в европарламента е доказала, че кадрите са манипулирани. И това не е достатъчно за партиите от "промяната", които дължат внезапния си политически възход именно на "кюлчетата" и "пачките". Тяхната истерична припряност да оборват данните от Брюксел е обяснима - остават без основната си опорка в предстоящата предизборна кампания.

Изгледах "пренията" във въпросната комисия, не издържах и хукнах към Народното събрание. С един простичък въпрос към почитаемите народни избраници - след като се занимавате толкова усърдно и упорито със снимките от чекмеджето, кога ще се занимавате с видеата на ПИК от парапета и Солун. И с разкритието на агенцията ни, че убиецът Георги Семерджиев вероятно доставя "пици с кристали" в Министерския съвет, и то в нощта на ареста на Бойко Борисов (ВИЖТЕ водещата снимка).

Председателят на комисията за превенция на корупцията се съгласи с мен, че трябва да се разследва всичко. И кюлчетата, и парапета, и Солун, и Семерджиев. 

Човекът е млад, възпитан, образован, изглежда сериозен. Надявам се, че ще изпълни обещанието си. Така че очаквам на следващото си заседание депутатите да разгледат видеото от парапета и видеото от Солун, на което Кирил Петков и Лена Бориславова се черпят във фоайето на "Хаят", транспортирани с държавния еърбъс. И ще повикат Петков и Бориславова, за да ги попитат - аджеба, те ли са на въпросните кадри и защо разхищават народни пари за романтични ваканции. 

Ако пачките в чекеджето, дето очевидно ги няма, са корупция, то парапетът, дето също го няма, не е ли корупция? Една седмица след ласките в airbnb-то Бориславова е назначена с тлъста заплата в държавната ББР. А няколко месеца по-късно е назначена за шеф на кабинета на министър-председателя и фактически за главен кадровик в държавата.

Това на мен ми звучи като хонорар за секса, не знам на вас...Хонорар, платен от данъкоплатеца.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК