Парапсихологът Маг Ивайло пред ПИК: Леля Ванга ми се яви и ми каза: Върнете вярата си в Бога и пийте тези 3 билки срещу коронавируса...

Интервю

Парапсихологът Маг Ивайло пред ПИК: Леля Ванга ми се яви и ми каза: Върнете вярата си в Бога и пийте тези 3 билки срещу коронавируса...

107098
на 25.11.2020
Парапсихологът Маг Ивайло пред ПИК: Леля Ванга ми се яви и ми каза: Върнете вярата си в Бога и пийте тези 3 билки срещу коронавируса...
Автор:   ПИК

Специалистът по древен шаманизъм и ясновидство Маг Ивайло, който се занимава с разваляне на магии и изграждане на защита от лоша енергия, от десет години контактува с духа на леля Ванга. Приживе Петричката пророчица цереше с лековете хиляди.

препоръчано

Специално за ПИК маг Ивайло сподели какви препоръки му е дала тя за превенция срещу китайската чума.

- Маг Ивайло, по време на твоето общуване с духа на Ванга, не сте ли обсъждали пандемията от коронавирус и как да се борим срещу китайската чума?

- Преди известно време тя ми се яви отново и разговаряхме именно по тази тема. Попитах я какво да посъветвам българите в тези трудни времена. Най-напред искам да поясня за вашите читатели, че нямам намерение да си изписвам лаври върхи името й, но понеже ме питате, ще ви споделя билките, които тя препоръча за превенция и профилактика, както на възрастни, така и на деца. Откакто получих тези съвети от Ванга, ги прилагаме и аз, и моето семейство, и много мои близки и досега никой не е хванал вируса.

- Кои са тези билки и намират ли се лесно в търговската мрежа?

- Абсолютно. Те са познати на всички, с изключение на една не толкова позната билка, която, според Ванга, притежава вълшебни свойства. Отново искам да натъртя, че това са рецепти за превенция и профилактика, не и за лечение. Нека хората правят разликата. За деца от 15 години и възрастни до 70 години комбинацията е следната: аспирин с витамин С по 2 пъти дневно, сребърна вода, която можете да си купите от аптеката по 2 капачки дневно, и билките бял трън, широколист или женски живовляк и медуница - уникалната билка, за която леля Ванга спомена и която помага на белите дробове и дихателните пътища. Билките се приемат според описанието им. Много важна е и светената вода, по три пъти на ден да се изплакват челото и очите, и да се отпива от нея. А приемът на питейна вода трябва да е по 3-4 литра дневно.

В комбинацията за децата под 15 години изброените билки са по половината от дозировката за възрастни, аспиринът с витамин С е по 1 таблетка дневно и джинджифил, най-добре по 1 чаена лъжичка от настърган корен в чаша чай. Сребърната вода е по 1 капачка, измиването със светена вода по два пъти на ден, а питейната - поне по 2 литра. И малки, и възръстни трябва да знаят, че ако не пият вода, задържат отровите в организма си.

- През лятото, когато заразата все още не вилнееше с размерите, с които се разпространява сега, мой познат получи инфаркт от страх, че ще се зарази и че всички хора на планетата ще измрат от COVID-19. Толкова убийствено мощни могат да бъдат паниката и страхът?

- Да, толкова, колкото изобщо не подозирате. Хипер производството на кортизол - хормона на страха, може да има фатални последици. В състояние на безпокойство той се произвежда в големи количества и при по-слаби имунни системи може да откючи "задрямали" заболявания. След което Дяволът се включва и започва да разрушава организма. Затова не се учудвам за вашия приятел. 

- Неотдавна в интервю за ПИК TV ни сподели, че според информацията, която ти се подава, пикът на заразата ще бъде през декември и след това обстановката ще се успокои... 

- Така беше. Правителството въвежда нови мерки от петък, но от самия Национален оперативен щаб заявиха, че резултатите с ръста на заболели и снижаването на смъртните случаи се очакват поне след две седмици. Искам да кажа на хората да не разчитат само на ваксините, на това, че вирусът ще изчезне сам... Трябва и сами да си помогнем. Това може да стане като си върнем вярата в Бога. Вярата в Бога е много важна, независимо дали е Исус, Буда, Аллах, Тангра... Този съвет леля Ванга често ми го повтаря: "Да си обърнат очите към Бога, че ги отвърнаха отдавна". Заслепени сме от материалното и забравяме, че духовното е много по-силно от него. Имало е и много по-тежки чуми. Стотици хиляди и милиони са измирали във войни. Тази пандемия дойде, за да ни накара да обърнем очи към Създателя и да приемем, че този шамар от съдбата не е случаен, а е подсещане какво трябва да направим, за да няма последващ такъв. 

- Типично по нашенски, до днес някои недоволстваха защо държавата още не е затворена, от днес други ще недоволстват срещу частичния локдаун. Ти одобряваш ли мерките?

- Ще отговоря така... Не е виновно правителството и властта, че не можем да се справим с тази чума. Който и да беше на власт, положението щеше да бъде същото, защото като цяло имаме осакатено медицинско здравеопазване, рушено отвътре години наред. Имам предвид това, че 70 процента от лекарите ни отиват да практикуват в чужбина. Ако това беше обратното, днес нямаше да има недостиг на кадри и в болниците щеше да има кой да ни лекува.

- А за капак губим и лекарите, които си отиват от коронавируса...

- Точно така... В момента най-удобно е да се крещи и да се сваля властта: "Вижте какво се случва, вие сте виновни!". Това са безбожни хора. Ако си мъдър човек и имаш ум в главата, няма да ходиш да правиш някакви вуду кукли по площадите, без да знаеш какво предизвикваш. Влизам напълно в положението на лекарите. Някои от тях не се прибират в домовете си със седмици и не занаят кога ще умрат от вируса. Но знаете ли кое ме дразни? Че тези, които завършват в момента и ще станат лекари, се изпокриха, не станаха доброволци, защото никой не им плащал за това.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 307
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това