ПАРЕЩА ТЕМА: Балабанов извади ТЕЗИ КОЗОВЕ и запуши устата на пуяка Асен Василев (ВИДЕО)

ВИДЕО

ПАРЕЩА ТЕМА: Балабанов извади ТЕЗИ КОЗОВЕ и запуши устата на пуяка Асен Василев (ВИДЕО)

133515
на 13.09.2024
ПАРЕЩА ТЕМА: Балабанов извади ТЕЗИ КОЗОВЕ и запуши устата на пуяка Асен Василев (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Станислав Балабанов от "Има такъв народ" отговори подобаващо на Асен Василев, който буквално 7 дни преди края на 50-то Народно събрание изведнъж се сети, че изоставаме с приемането на законите за Плана за възстановяване и устойчивост.

препоръчано

По-рано днес, придобил смелост, Василев изпъчи гърди като наежил се пуяк в кулоарите на Партийния дом и се скара на Бойко Борисов, че се крие из храстите, а три закона отлежавали блокирани и не се приема антикорупционното законодателство.

"На Асен Василев ще му кажа следното. Първо - Василев беше министър на Борисов в служебен кабинет на Марин Райков преди години. Както и Христо Иванов, впрочем.

Асен Василев беше човек, който управлява с Делян Пеевски и Бойко Борисов една година. Той много добре го знае, но искам да му го кажа отново: "Има такъв народ" даде на Асен Василев възможността да извърви целия път по антикорупционното законодателство с мнозинство извън Пеевски и Борисов. Това се случи само преди няколко седмици, когато бяхме носители на третия мандат. Неговият партньор и съмишленик Кирил Петков отказа да има антикорупционно правителство", заяви депутатът от ИТН. 

"Резултатите от изборите ще предопределят 51-ият парламент има ли разум и логично ли е да има мнозинство за кабинет. България трябва да има стабилно правителство! Но пенареждаето на политическия пъзел зависи от всички нас като обществото, защото трялва да се гласува. Спрямо тежестта на партиите ще водим разговори", добави Балабанов.

Вижте още във видеото:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК