ПАРЕЩ АНАЛИЗ: Казусът с "Лукойл“ - захарен памук и забавна русофобия за отвличане на вниманието

Икономика

ПАРЕЩ АНАЛИЗ: Казусът с "Лукойл“ - захарен памук и забавна русофобия за отвличане на вниманието

13676
на 20.11.2023
ПАРЕЩ АНАЛИЗ: Казусът с Лукойл“ - захарен памук и забавна русофобия за отвличане на вниманието
Автор:   ПИК

Захарен памук и забавна русофобия за отвличане на вниманието. Това, според журналистката Калина Андролова, е цялата акция и изобщо случващото се с бургаската рафинерия през последната година. 

препоръчано

Според анализа на Андролова, най-големият вносител на нефтопродукти в Турция, е Русия, а с действията си, политическата ни власт много скоро ще постави България в пълна зависимост от доставките на газ, на бензин и дизел.

“Ако в „Лукойл-Нефтохим“ бъде въведен държавен управител, за което толкова много настояват някои партии, е твърде възможно инфраструктурата на рафинерията да бъде ползвана само за складове и претоварване на нефтопродукти. И откъде ще дойдат тези нефтопродукти? Отговорът е: от Турция.

Кой е най-големият вносител на нефт в Турция?! Русия, разбира се. Тоест политическата ни власт много скоро ще постави България в пълна зависимост от доставките на газ, на бензин и дизел, а след затварянето на въглищните централи и на електроенергия от Турция. И ще го направи с ясното съзнание, че участва някъде по веригата с лични и частни икономически ползи.

Така, че основно този е казусът с "Лукойл“. Другото е захарен памук и забавна русофобия за отвличане на вниманието от истинските цели“, пише Калина Андролова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК