Парис Хилтън издирва изгубеното си куче с детективи, ясновидци и дронове

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Парис Хилтън издирва изгубеното си куче с детективи, ясновидци и дронове

2280
на 23.09.2022
Парис Хилтън издирва изгубеното си куче с детективи, ясновидци и дронове
Автор:   ПИК

Парис Хилтън сподели новината, че нейното куче Даймънд Бейби е изчезнало. Тя се надява, че чрез социалните мрежи ще намери по-лесно любимеца си.

препоръчано

„Това е невероятно трудно за публикуване, защото съм без думи. Даймънд Бейби го няма никъде от миналата сряда. Семейството и приятелите ми помогнаха да обиколя целия квартал, ходихме от врата на врата, но не я намерихме“, пише тя.

„Наехме детектив за домашни любимци и ясновидци и мислим да използваме дронове, за да намерим кучето. Правя всичко по силите си да го върна“, добави богатата наследница.

Парис изтъкна, че е много тъжна без своята любимка.

„Чувствам, че част от мен липсва и нищо не е същото без нея. Тя ми е всичко, като дъщеря. Бяхме неразделни, тя беше най-добрият ми приятел и винаги до мен“, написа Парис.

Както тя посочи, тя се е страхувала да публикува новината за изчезването на любимото си куче, защото хората могат да бъдат жестоки, но сега е отчаяна и просто иска да го намери, като обеща награда на намерилия Даймънд Бейби. 

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Адиос, ретрограден Меркурий! Адиос, ретрограден Меркурий!
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Какво се случва пред централата на ГЕРБ? Пълно мълчание след победата на вота - от партията не били социолози, за да коментират екзитполове (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Какво се случва пред централата на ГЕРБ? Пълно мълчание след победата на вота - от партията не били социолози, за да коментират екзитполове (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 225
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това