ПАРИЧНИ НЕВОЛИ: Социалистите искат от Нинова да плати от джоба си потрошените 250 000 лева за безсмисления конгрес (ОБНОВЕНА)

Политика

ПАРИЧНИ НЕВОЛИ: Социалистите искат от Нинова да плати от джоба си потрошените 250 000 лева за безсмисления конгрес (ОБНОВЕНА)

125534
на 16.06.2019
ПАРИЧНИ НЕВОЛИ: Социалистите искат от Нинова да плати от джоба си потрошените 250 000 лева за безсмисления конгрес (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

След като лидерката на БСП Корнелия Нинова измами социалистите, че подава оставка и свика конгреса, за да я констатира, но в крайна сметка я оттегли, социалистите са побеснели от манипулацията и смятат да потърсят от Нинова, освен морална, и финансова сметка.

препоръчано

Левите са изчислили, че капризите и врътките на лидерката, с които се опитва да се циментира на поста, струва около 250 000 лева за наемането на Зала 1 в НДК, командировъчните на делегатите, обядът със сандвичи с кюфтета и със сирене, както и напитки.

"Това събиране беше абсолютно безсмислено дори и да се приеме откриване на процедура за избор на нов лидер на пряко гласуване, тъй като това няма да стане по-рано от местните избори, а най-вероятно ще се случи, когато БСП влезе в предизборен цикъл за нов лидер догодина", обясняват социалистите.

Затова те са категорични, че Нинова трябва да плати от джоба си потрошените пари за днешното заседание на конгреса, тъй като то е обслужило единствено нейния личен интерес.

"А пък тия, които я подкрепяха от Пазарджик, Видин, Казанлък и още 5-6 местни организации от общо 298 структури, ще ги видим на местните избори колко общински съветници ще вкарат и колко кмета ще направят и тогава ще ги накараме и те да си платят гяволъка да подкрепят Нинова и да участват в манипулирани форуми, като поискаме  всички пари, които са получили от партията, да бъдат върнати в общата каса, защото са изхарчени безсмислено", заканват се червените.

Вижте началото на конгреса на БСП и оттеглянето на оставката на Корнелия Нинова във видеата на живо на ПИК TV:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК