Паркираш неправилно или шофираш дрогиран в Чечения - пращат те на война в Украйна

Европа

Паркираш неправилно или шофираш дрогиран в Чечения - пращат те на война в Украйна

14732
преди 5 часа
Паркираш неправилно или шофираш дрогиран в Чечения - пращат те на война в Украйна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жителите на Чечения, които са извършили административни нарушения, ще бъдат изпращани на война в Украйна, каза Рамзан Кадиров след среща с ръководителите на правоохранителните органи на републиката.

препоръчано

По думите му в региона има миниатюрна категория млади хора, които смятат, че „за тях закони не важат".

“Младите хора, принадлежащи към това малцинство, водят празен, неморален начин на живот. Той може да си позволи да паркира навсякъде, да седне зад волана под въздействието на наркотици, да нарушава правилата за движение, гордеейки се с това, и да провокира конфликти“, обясни ръководителят на Чечения.

Властите на републиката, твърди Кадиров, многократно са предупреждавали такива смутители, но сега разговорът с тях ще бъде кратък.

“Ако не спазвате закона, или отивате в затвора за максималния разрешен срок, или подписвате договор с армията и бивате изпратени в зоната на Северния военен окръг. Там ще покажете на врага своята смелост, дързост и безразсъдство. Вместо да ги привличаме към административна отговорност, би било по-целесъобразно да изпратим нарушителите да служат в редовете на руските войски“, каза той.

По-рано договори с Министерството на отбраната на Руската федерация можеха да сключват разследвани или вече осъдени граждани. В началото на октомври Русия прие законопроекти, които разширяват този механизъм към обвиняемите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК