Вход
София
Времето в София -3 o C

Парламентът гледа доклад за националната сигурност

Парламентът гледа доклад за националната сигурност

на 11.09.2019
4197
0
Парламентът гледа доклад за националната сигурност
Автор: ПИК
11.09.2019
0
4197

Парламентът ще разгледа годишния доклад за състоянието на националната сигурност на България. Това предвижда седмичната проектопрограма за работа на Народното събрание. Докладът е за 2018 г. Документът трябва да бъде приет с решение на Народното събрание. Такива са разпоредбите на Закона за държавна агенция „Национална сигурност“.

Приеха Годишния доклад за състоянието на националната сигурност

Приеха Годишния доклад за състоянието на националната сигурност

Правителството одобри Годишен доклад за състоянието на...

на 25.05.2016

В Закона е разписано, че председателят на агенцията представя на Министерския съвет ежегодно до 31 март годишен доклад за дейността на агенцията, а кабинетът от своя страна да го внася в Народното събрание.

Депутатите ще разгледат на първо четене и промени в Законa за местното самоуправление и местната администрация. Измененията са внесени от съпредседателя на ПГ на „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов и народния представител от ГЕРБ и зам.-председател на парламента Емил Христов. Предложените промени създават правна възможност, а не задължение, общините да изграждат звена за контрол по изпълнението на актовете на общинския съвет и на кмета на общината.

На вниманието на народните представители се поставя и ратификацията на Протокола за изменение на Конвенцията за защита на лицата при автоматизираната обработка на лични данни. След пленарния ден ще заседават 12 парламентарни комисии.

Сподели:
свързани новини
Министрите одобриха доклад с нови и актуализирани мерки в Националната програма за реформи Министрите одобриха доклад с нови и актуализирани мерки в Националната програма за реформи
Министерският съвет прие доклад с нови и актуализирани...
на 10.08.2016
Според доклад на ДАНС: Мръсният въздух е риск за националната сигурност Според доклад на ДАНС: Мръсният въздух е риск за националната сигурност
Последният годишен доклад на ДАНС сложи мръсния въздух...
на 18.05.2019
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 18485
архив

- Келнер, това кафе ли е или чай? - заяжда се клиент. - Не можете ли да определите по вкуса, господине? - Не, не мога. - Е, щом не ги различавате, тогава какво значение има?

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ дари два апарата за кръвна плазма в Плевен и Стара Загора (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии поставят партньора на първо място
x