Парламентът прие промените на Валери Симеонов за ред при преместваемите обекти

Политика

Парламентът прие промените на Валери Симеонов за ред при преместваемите обекти

11859
на 13.03.2019
Парламентът прие промените на Валери Симеонов за ред при преместваемите обекти
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Парламентът прие днес промените в Закона за устройство на териториите, подготвени от Валери Симеонов докато беше вицепремиер и предложени от народните представители от НФСБ.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

С Приетите промени се уреждат детайлно процедурите за поставяне и за премахване на преместваемите обекти. Предоставят се правомощия на дирекция „Национален строителен контрол“ да извършва проверки, включително да премахва незаконно поставени преместваеми обекти в националните курорти.

Приетият закон е изключително важен, тъй като с него се създава ред в поставянето на преместваеми обекти и се подобрява процедурата по контрол и премахване на незаконните обекти, посочи Валери Симеонов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК