ПАРТИЕН ЖИВОТ! Живко Тодоров: Не трябва да има чистка в организациите на ГЕРБ

Политика

ПАРТИЕН ЖИВОТ! Живко Тодоров: Не трябва да има чистка в организациите на ГЕРБ

51158
на 02.06.2019
ПАРТИЕН ЖИВОТ! Живко Тодоров: Не трябва да има чистка в организациите на ГЕРБ
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Особено мнение за това как трябва да продължи партийният живот в низовите организации на ГЕРБ изрази кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

Партийните организации се справят добре на терен. Проблемите трябва да бъдат преодолени и съответните организации да продължат напред. Най-лесно е да се направи чистка, но нещата трябва да се огледат по-задълбочено.

Това каза Тодоров, който остана в Изпълнителната комисия на ГЕРБ след промените, направени тази седмица.

Сигурен съм, че в тези организации има съвестни хора, на които просто не е дадена изява. Чистка - като разпускане на организациите - не трябва да се прави в никакъв случай", каза Тодоров пред БНР по повод изразеното от лидера Бойко Борисов недоволство от организациите на ГЕРБ в Добрич, в Плевен и в Ловеч.

След 7 юли ще разпределят новите ресори на членовете в Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

На 31 май премиерът Бойко Борисов обяви, че налага повече контрол в партията и заменя функциите на заместника си Цветан Цветанов с повече дейности на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

По думите на Тодоров в Изпълнителната комисия не е имало това разпределение на задачите кой за какви ресори ще отговаря, поради което има какво да се промени.

Преди това трябва да има конгрес, на който да бъдат избрани двама членове на Изпълнителната комисия след излизането на Цветан Цветанов и на Румяна Бъчварова.

"След което ще се съберем и всички ще направим разпределение на задачите. Но най-вече, знаете, че премиерът обича инициативните хора и тези, които работят по-активно", отбеляза Тодоров.

"Моята работа, като кмет на Стара Загора, е първостепенна и най-важна за мен, най-важно е това, което правим за хората", каза Тодоров в отговор на въпрос дали ще може да съчетава задълженията си на този пост с евентуалния си ресор в Изпълнителната комисия.

Според Живко Тодоров не е възможно Цветан Цветанов да работи за друга партия. "Вътре в себе си Цветанов носи единствено и само ГЕРБ и не би отишъл в друга партия. Това е моето впечатление от работата ми с него."

Относно идеята за намаляване на ДДС за някои стоки, представена от дълго отсъствалия от парламента депутат от ДСП Делян Пеевски, Тодоров заяви, че все още не са обсъждали темата чисто политически. "На първо място е важно финансовият министър да каже има ли такава възможност в бюджета. Винаги когато говорим за социална политика, всичко опира до възможности и до пари", обясни кметът на Стара Загора.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 131
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК