Партия "Брекзит" продължава да води в анкетите за евровота на Острова

Европа

Партия "Брекзит" продължава да води в анкетите за евровота на Острова

13595
на 11.05.2019
Партия Брекзит продължава да води в анкетите за евровота на Острова
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Новата антиевропейска партия на Найджъл Фарадж „Брекзит“ се очаква да спечели най-много гласове на изборите във Великобритания за Европейски парламент, сочи ново проучване на общественото мнение, предаде БТА.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Според анкетата, публикувана днес във вестник „Файненшъл таймс“, Партия „Брекзит“ ще получи 29 процента от гласовете на изборите на 23 май. Повече от половината избиратели, гласували за Консервативната партия на парламентарните избори през 2017 г., планират да подкрепят партията на Фарадж, става ясно от проучването.

Общо над две трети от избирателите консерватори възнамеряват да подкрепят друга партия на изборите този месец. Поддръжниците на Европейския съюз сред тях възнамеряват да гласуват за трите партии, противопоставящи се на Брекзит - Либералните демократи, Зелените и новата партия „Промяна за Обединеното кралство“, отбелязва „Файненшъл таймс“.

свързани новини

Найджъл Фараж до юли 2016 г. бе лидер на Партията за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП), припомня ДПА.

В предизборна брошура, разпространена тази седмица, Фараж заяви, че правителството на премиера Тереза Мей и депутатите са предали Брекзит, тъй като не са успели да извадят Великобритания от блока близо три години след референдума, на който гражданите на страната гласуваха за излизане от ЕС.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: ПП и ДБ ще са големите потърпевши на тези избори, защото показаха цялата си алчност и .... Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: ПП и ДБ ще са големите потърпевши на тези избори, защото показаха цялата си алчност и ....
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК