ПАТОС НА ТАЛАЗИ! Илхан Кючюк къса ризи в ефир заради Доган - вижте как се оплете в измислици за сараите и Майбаха на началника

Акценти

ПАТОС НА ТАЛАЗИ! Илхан Кючюк къса ризи в ефир заради Доган - вижте как се оплете в измислици за сараите и Майбаха на началника

208224
на 09.09.2024
ПАТОС НА ТАЛАЗИ! Илхан Кючюк къса ризи в ефир заради Доган - вижте как се оплете в измислици за сараите и Майбаха на началника
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Евродепутатът Илхан Кючюк едва не скъса ризата си от зор да изкара Ахмед Доган най-големият правоверец в ДПС. 

препоръчано

Защитникът на Сокола се яви в студиото на бТВ, където с голям патос се опита да убеди тв аудиторията колко добър е почетният председател и колко лош е Делян Пеевски.

Преди дни Кючюк публично написа: "Ахмед Доган каза: Аз ако трябва ще оставя всичко, ще остана с една риза, ще ям лук и хляб, но ДПС няма да го оставя!". На въпрос на водещите как лукът и хлябът контрастират на луксозните сараи, Кючюк замаза, че палати не били само на разположение на Доган, а "дом на всички депесари".

Евродепутатът избяга от въпроса дали знае какво е финансовото състояние на Сокола, за което се носят легенди.

"Знаете ли каква е разликата между него и хората около Пеевски? Че той може да се върне към лука и хляба, може да върне политичското време и собственото си 40 години (!) назад, но другите, които за 25 години станаха министри, депутати, евродепутати,  купи им обувки и с тези обувки те тръгнаха да ходят по тялото му, не могат да си представят, че могат да се върнат назад", обяви Кючюк.

Защитикът на Доган обаче се оплете в собствените си лъжи, когато бе запитан за Майбаха за 1 милион и лодката, която миналия петък властите иззеха във връзка с делото срещу Румен Гайтански-Вълка от сарая в Росенец.

"Не знам на кого са тези неща, не знам какво правят там, не знам, не знам... Не знам и дали са подаръци", заогъва се Кючюк.

Е, как така Илхан няма никаква представа чии са тези скъпоструващи движими вещи? Нали по собствените му думи, сараят е бил и негов дом.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 септември - финансови постъпления за Скорпионите, Стрелците да не чакат чудеса, ако ще пътуват САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 септември - финансови постъпления за Скорпионите, Стрелците да не чакат чудеса, ако ще пътуват
ПИК TV x
ЖЕСТОК ЕКШЪН В ПИК TV! Отцепниците на Доган заключиха журналист в хотел, заплашват го и скачат: Какво снимаш тука?! (ВИДЕО) ЖЕСТОК ЕКШЪН В ПИК TV! Отцепниците на Доган заключиха журналист в хотел, заплашват го и скачат: Какво снимаш тука?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК