ПАТРИОТИЧНИ ВОЙНИ: Искрен Веселинов за разприте в малката коалиция: Мир помежду ни ще има - шансът е 50 на 50

Политика

ПАТРИОТИЧНИ ВОЙНИ: Искрен Веселинов за разприте в малката коалиция: Мир помежду ни ще има - шансът е 50 на 50

8789
на 23.01.2019
ПАТРИОТИЧНИ ВОЙНИ: Искрен Веселинов за разприте в малката коалиция: Мир помежду ни ще има - шансът е 50 на 50
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

За нас от ВМРО разговорът в коалицията не е личен. Разговорът е за каузата. не е важно кой ще бъде водач на листите. Това заяви пред Би Ти Ви Искрен Веселинов, зам.-председател на ВМРО. "За нас егото не е нещо фундаментално. Ние сме за това да се върши работа. Ако има основание да се извиним, ние не се срамуваме да зе извиним", допълни той, коментирайки "патриотичните войни", водени през медиите в последните дни.

препоръчано

"Последният ни опит да коалиционен съвет беше миналата седмица. От тогава не е имало никакъв формат на среща. В официален формат на разговори не е заявявана претенция от страна на господин Сидеров за водач на листата", коментира Веселинов и намекна, че в неофициален формат такава заявка е изказана.

На въпрос как ще коментира думите на Валери Симеонов, че няма да подкрепи Ангел Джамбазки за евролистите, той заяви: "ВМРО сме готови да разговаряме с всеки, който се чувства наш партньор. Ние или трябва да седнем на масата и да запазим единството, което за нас е ценност, или да признаем, че такова единство няма и всеки да си прави отделната политика".

"През цялото време ние сме се съобразявали с всички останали. В същото време имаме усещането, че някои от нашите колеги играят за себе си. Което не е честно. Аз съм сигурен, че  разговори ще има... Основната задача на трите формации е да си представим бъдещето заедно. Плаха надежда за това все още съществува. По-ценното е не просто да сме заедно, по-ценното е да свършим нещо заедно. ВМРО не е водила разговор с нито една политическа формация извън коалицията и това го заявявам най-сериозно", коментира депутатът от ВМРО.

"Патриотичен мир ще има. Вариантът е поне 50 на 50", заяви в заключение Искрен Веселинов. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията Исторически парк изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията "Исторически парк" изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК