Паяк вдигна кола с дете в Плевен - автомобилът бил с много затъмнени стъкла

Региони

Паяк вдигна кола с дете в Плевен - автомобилът бил с много затъмнени стъкла

4670
на 16.04.2021
Паяк вдигна кола с дете в Плевен - автомобилът бил с много затъмнени стъкла
Автор:   ПИК

Паяк вдигна автомобил с дете в Плевен. Сцената се развива в близост до паркинг на голяма търговска верига, а очевидци са засекли изплашената майка да тича след паяка, за да обясни, че в колата има дете, предаде бТВ.

препоръчано

Репатриращите казват, че колата е била със силно затъмнени стъкла, заради които не са видели, че на задната седалка има 10-годишно дете.

„Дори имаме практика да почукваме върху вратата или стъклото. Не открихме присъствие на хора“, каза Радослав Тачев, участвал в операцията по вдигането на колата.

По думите му автомобилът е бил паркиран в нарушение поне 30 минути.

„Родителите не са потърсили общината, това видео ще изиграе възпитателна роля за хората“, смята Венцислав Кътинов от „Обществен ред и сигурност“ в Плевен. Той добави, че семейството не е било глобено за нарушението от човешка гледна точка.

Кметът на Плевен Георг Спартански каза също, че не може да прецени чия е вината, тъй като и родителите не е трябвало да оставят малолетното си дете само в автомобила.

По случая не е извършена проверка, защото няма официално подадена жалба.

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 205
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това