Певица пребита от бившия си приятел 10 години след раздялата им

Крими

Певица пребита от бившия си приятел 10 години след раздялата им

16297
на 16.11.2023
Певица пребита от бившия си приятел 10 години след раздялата им
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Певицата Сибила Серафим, солистка на "Виолетов генерал", е била пребита от бившия си приятел в центъра на София.

препоръчано

Двамата имали връзка преди 10 години, а сега попаднали на парти за рожден ден на общ приятел, разказа жената пред бТВ.

Побоят е извършен на 6 ноември, на пресечката между бул. „Дондуков“ и ул. „Кракра“.

Всеки поотделно беше отишъл при наш общ приятел. На прибиране, когато пресичах улицата, той ме догони и измърмори нещо. Аз си изваждах телефона. Той го изби от ръката ми и го взе“, разказа Сибила Серафим.

Тя побягнала, но той я догонил, сдърпали се за отнетия й телефон, след което силен удар я повалил на земята. Когато идва екип на Спешна помощ става ясно, че има счупена тазобедрена става. Ставата ѝ е била сменена с изкуствена, а Сибила остава в болница „Пирогов“. Има и счупено рамо.

Той казва, че много ме обича и съм жената на живота му. Явно това е начинът да го покаже. Подадени са сигнали до МВР, ще има и дела. Аз ще се боря за всички жени, които са жертви на такива безумни посегателства. Дори да не са възпитани тези мъже в мъжка доблест и нравственост, законът трябва да ги превъзпита. Няма друг начин, подчерта певицата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК