Пеевски дава показания в ДАНС, прати поздрави на Прокопиев (СНИМКИ)

Акценти

Пеевски дава показания в ДАНС, прати поздрави на Прокопиев (СНИМКИ)

99206
на 06.10.2021
Пеевски дава показания в ДАНС, прати поздрави на Прокопиев (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Да даде показания в ДАНС се появи днес, около 13 ч, бившият депутат от ДПС Делян Пеевски. Той прати поздрави на Иво Прокопиев на журналистик от "Дневник", които бяха сред малкото медии там.

препоръчано

Не се бутайте, има пандемия, опита се да дистанцира от себе си струпалите се журналисти Пеевски. Те пък го заляха с питания за връзката му с офшорки от досиетата "Пандора пейпър", за които той още вчера подробно обясни, че няма общо и няма офшорки.

Пеевски пусна официално изявление в понеделник, в което заяви категорично, че всичко, което притежава е обявено и декларирано, както ПИК информира. Във вторник от ДАНС съобщиха, че данните са им известни от юни т.г. и оттогава тече проверка.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК