Вход
София
Времето в София 8 o C

Пеевски сензационно пред ПИК: Цветанов ме натискаше да пазя Киро Японеца и Йоско! Натискаше Цацаров да назначи Ася Петрова!

Пеевски сензационно пред ПИК: Цветанов ме натискаше да пазя Киро Японеца и Йоско! Натискаше Цацаров да назначи Ася Петрова!

Искаше от Цацаров и да покрие разследването срещу съдийката по Октопода
на 10.02.2014
39230
186
Пеевски сензационно пред ПИК: Цветанов ме натискаше да пазя Киро Японеца и Йоско! Натискаше Цацаров да назначи Ася Петрова!

Делян Пеевски командва прокуратурата и Висшия съдебен съвет, обяви тази сутрин по Би Ти Ви бившият вътрешен министър Цветан Цветанов.

ПИК се обърна към депутата от ДПС и медиен магнат Делян Пеевски за коментар на твърденията на Цветанов, както и за коментар по други горещи теми в държавата - включително и за отношенията му с Цветан Цветанов и главния прокурор Сотир Цацаров.

 Интервю на Ивайло Крачунов

 

- Г-н Пеевски, Цветанов твърди, че вие командвате прокуратурата и припомня срещата с главния прокурор Сотир Цацаров, на която сте присъствали и вие? Как ще коментирате?

- Лъжите на Цветан Цветанов вече минаха всички граници. Време е на това да се сложи точка и затова най-после ще разкажа за тази прословута среща в неговия кабинет от началото на миналата година. Още повече, че лъжите на Цветанов вече нямат отношение само към мен, а и засягат сериозни институции. Затова съм длъжен да реагирам.

Наистина аз бях там, в кабинета на господин Цветанов във  вътрешното министерство, по негова покана. В този кабинет съм бил многократно през годините. И както си разговаряхме, звънна секретарката му, за да съобщи, че е дошъл главният прокурор. Аз предложих да тръгна, но г-н Цветанов настоя да остана. После съм щял да тръгна.

Главният прокурор влезе в кабинета и г-н Цветанов ребром започна разговора с него в мое присъствие, без никакви притеснения. 

- Добре, за какво толкова беше този разговор?

- Цветанов разискваше две теми. Първо - поиска ултимативно от главния прокурор да назначи протежето му Ася Петрова за заместник главен прокурор. И по-скоро, поиска от г-н Цацаров гаранции, че изборът на Петрова пред ВСС ще мине. Каза, че тя му била много близка и много държал да заеме поста. Цацаров трябвало да осигури подкрепата във ВСС...

И втората тема - Цветанов поиска в никакъв случай да не бъде избиран Борислав Сарафов за заместник главен прокурор. Каза, че с него се познавали отдавна, но не го харесвал. Имал лични причини да не го харесва.

- Как реагира главният прокурор, това е безпрецедентен натиск!

- Видях, че на главния прокурор никак не му стана приятно. Но Цветанов продължи с нова молба: искаше Цацаров да прикриел разследване, дошло от Македония, срещу съдийката Румяна Ченалова...

- Това е съдийката по делото "Октопод", нали?

- Да, именно. Цветанов каза, че много държал на тази съдийка, тя непременно трябвало да остане съдийка по Октопода. Останах с усещане, че Цветанов е в някаква договорка с тази съдийка. На това главният прокурор отсече, че няма как да приеме. Отсече го остро и Цветанов видимо се изнерви. В този момент им казах "довиждане", защото срещата ставаше откровено непрятна.

- Казахте, че сте се виждали често с Цветанов през времето? По какъв повод, искал ли е нещо от вас?

- Г-н Цветанов често молеше за срещи с мен в неговия кабинет, а и извън него. Срещали сме се по време на неговия мандат на всякакви места. Молбата му - ще го кажа в прав текст, бе да осъществявам чадър в моите медии над няколко престъпни босове, с които той и Станимир Флоров били близки.

- За кои босове стана дума?

- Ами например за Киро Японеца и за Йоско от Сливен, който оказвал голяма подкрепа на ГЕРБ в изборните кампании. Но това са само част от имената, за които ме е молил.

- И какво, вие съгласихте ли се, осъществихте ли такъв медиен чадър?

- Да, сега със съжаление ще призная, че съм оказвал такова съдействие.

- Преди дни от легия "Антимафия" обявиха, че Цветанов е имал план за вашето подслушване и дори за ликвидацията ви. Имате ли такива данни?

- Убеден съм, че ме е подслушвал, а на няколко пъти съм засичал нерегламентирано проследяване. Вижте, длъжен съм да споделя тези факти, за да е ясно на обществото какъв е този човек - Цветан Цветнов, какви замисли е имал и как и за какви цели е използвал поста си на вътрешен министър. Ползвал е властта си, за да осъществява натиск от името на държавата върху определени хора. Включително и върху мен.

Сподели:
Напиши коментар »
(186)
1
Пик, очаквах по-свястно интервю. Нищо не е казал поредните твърдения недоказани, само си прехвърлят лайна. А иначе не ми изглежда притеснен, а, милия той, отслабнал от притеснение, ама надали
2
А такааа стана тя каквато стана!
3
Личи, че "интервюто" е било добре премислено и Пеевски цели да каже точно определени неща. Той е обсебен от Цветанов и разправата с него се е превърнала в идея фикс. В крайна сметка обслужва интересите на БСП и ръководството и.
4
Нищо, което да ти е изгодно ли или по-принцип нищо?
5
Лъжите на Цветан Цветанов вече минаха всички граници. Време е на това да се сложи точка и затова най-послме ще разкажа за тази прословута среща в неговия кабинет от началото на миналата година. Още повече, че лъжите на Цветанов вече нямат отношение само към мен, а и засягат сериозни институции. Затова съм длъжен да реагирам. Наистина аз бях там, в кабинета на господин Цвенатов във вътрешното министерство, по негова покана. В този кабинет съм бил многократно през годините. И както си разговаряхме, звънна секретарката му, за да съобщи, че е дошъл главният прокурор. Аз предложих да тръгна, но г-н Цветанов насотя да остана. После съм щял да тръгна. Главният прокурор влезе в кабинета и г-н Цветанов ребром започна разговора с него в мое присъствие, без никакви притеснения.
6
Цветанов разискваше две теми. Първо - поиска ултимативно от главния прокурор да назначи протежето му Ася Петрова за заместник главен прокурор. И по-скоро, поиска от г-н Цацаров гаранции, че изборът на Петрова пред ВСС ще мине. Каза, че тя му била много близка и много дъргал да заеме поста. Цацаров трябвало да осигури подкрепата във ВСС... И втората тема - Цветанов поиска в никакъв случая да не бъде избиран Борислав Сарафов за заместник главен прокурор. Каза, че с него се познавали отдавна, но не го харесвал. Имал лични причини да не го харесва.
7
Как реагира главният прокурор, това е безпрецедентен натиск! - Видях, че на главния прокурор никак не му стана приятно. Но Цветанов продължи с нова молба: искаше Цацаров да прикриел разследване, дошло от Македония, срещу съдийката Румяна Ченалова...
8
В сравнение с Цветанов, бахти, дори и Пеевски изглежда лекоо симпатичен...
9
Това е съдийката по делото "Октопод", нали? - Да, именно. Цветанов каза, че много държал на тази съдийка, тя непременно трябвало да остане съдийка по Октопода. Останах с усещане, че Цветанов е в някаква договорка с тази съдийка. На това главният прокурор отсече, че няма как да приеме. Отсече го остро и Цветанов видимо се изнерви. В този момент им казах "довиждане", защото срещата ставаше откровено непрятна. - Казахте, че сте се виждали често с Цветанов през времето? По какъв повод, искал ли е нещо от вас? - Г-н Цветанов често молеше за срещи с мен в неговия кабинет, а и извън него. Срещали сме се по време на неговия мандат на всякакви места. Молбата му - ще го кажа в прав текст, бе да осъществявам чадър в моите медии над няколко престъпни босове, с които той и Станимир Флоров били близки.
10
За кои босове стана дума? - Ами например за Киро Японеца и за Йоско от Сливен, който оказвал голяма подкрепа на ГЕРБ в изборните кампании. Но това са само част от имената, за които ме е молил. - И какво, вие съгласихте ли се, осъществихте ли такъв медиен чадър? - Да, сега със съжаление ще призная, че съм оказвал такова съдействие. - Преди дни от легия "Антимафия" обявиха, че Цветанов е имал план за вашето подслушване и дори за ликвидацията ви. Имате ли такива данни? - Убеден съм, че ме е подслушвал, а на няколко пъти съм засичал нерегламентирано проследяване. Вижте, длъжен съм да споделя тези факти, за да е ясно на обществото какъв е този човек - Цветан Цветнов, какви замисли е имал и как и за какви цели е използвал поста си на вътрешен министър. Ползвал е властта си, за да осъществява натиск от името на държавата върху определени хора. Включително и върху мен.
11
".... ще го кажа в прав текст, бе да осъществявам чадър в моите медии над няколко престъпни босове..... " Нали този "депутат" нямаше медии? Ето кой манипулира с медиите си. ;)
12
ПИК, какво му е "СЕНЗАЦИОННОТО" на това , което е публикувано по 9горе ?! може би правописа?! Много тъпня , ама вие си знаете де
13
ПОСЛЕДНОТО, КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА ПЕЕВСКИ Е, ЧЕ Е СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА, НО, ЧЕ ЗНАЕ МНОГО ЗА ПРЕДЕЛЕНИ ХОРА, НЯМА КАК ДА БЪДЕ СПЕСТЕНО!
14
Сега Пеевски забърка и главният и сега да видим дали прокуратурата ще отвърне на удара :)))) Което е най вероятно става интересно
15
Аз не разбрах обаче защо е оказвал такова съдействие? Злия е опрял нож в гушката му, или го е притискал по някакъв друг начин?
16
KOI mu vqrva na tova svin4e? Vremeto mu izti4a I skoro 6te podvie opa6ka!
17
Ха сега - и ти си мръсен Деляне, ама и доста поназнайваш! Доста нещица ще видят бял свят за ужас на някой!
18
Колкото и да е тъп Цв.Цв. никога не би си позволил да води такъв разговор с Цацаров, освен НА 4 ОЧИ!!!.
19
sega Cacarov kak shte obiasni za naznachenieto na Petrova i osigoriavaneto na glasove v VSS
20
Чук, чук, чук!, ковчегът на герб е готов!
21
ей сега какво предаване мога да направя!!! очна ставка на тримата ,ама бойко няма да ми разреши!!
22
отговор на коментар
Мислиш ли? Човек като се самозабрави и си вярва, че може да изнудва всички, става непредпазлив.
23
Този МАЛОУМНИК няма акъл и един компромат да спретне, а камо ли да е собственик на медийна империя...Добре, че е свинята-майка да управлява турските пари иначе това келешче да е умряло от глад! Егати идиотщините, които разправя тук и сега! И защо чак сега!?
24
Грухчо ги вкара всичките в кюпа - хич да не е, интересно ще е! Колко обяснения ще има да слушаме - нямам търпение да го видя ЦВ ЦВ
25
Една метла трябва на България- и двамата на боклука......и много такива ,като тях....
26
Свиня е длъжна да "сподели" факти пред обществото за другите отрепки. Трогнати сме, какъв висш акт на гражданска отговорност, благодарим ти, Пеевски за безкористното споделяне и предпазване на обществото от лошите. Още по-жалкото е че сигурно е и вярно това, което грухтиш, смрад.
27
ИЛАРИОНЕ! По-голям КРЕТЕНИ от теб са само ПЕЕВСКИ и БАРЕКОВ!
28
Нещо не се връзват лъжите на този обрязан депутат-олигарх! Над главния прокурор е само Господ! А над Цветанов е избирателя! Тоя дебеланко лъже, като циганин! ;)
29
ЦВ е разкрит! ...Скоро ГЕРБ ще са трета политическа сила! Иде Николай Бареков! Честито на печелившите! Корабът потъва и става интересно!
30
че нещо не мога да се сетя. Всичко казано до тук, се знае. Може би само признанието на Пеевски, че покровителствал престъпни босове е новото. макар, че и това не е нещо ново. ново е ,че прави самопризнаия и то частични.
31
Този нали нямаше медии?
32
КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОЛИГАРХО-МАФИОТСКИ КРЪГОВЕ НА ДУАН СА В ...ТОТАЛНА ПАНИКА И ИСТЕРИЯ ! СЛЕДВА УНИЩОЖЕНИЕ ..... СКОРО ;)))
33
ха-ха-ха... нямало било задкулисие.. айде бе..... плътното момче признава, че страната се управлява непрозрачно.. и гадното е, че в в момента е същото
34
Вече ми идва в повече тоя Пеевски барабар с Цветанов и всякакви такива мушмороци.
35
Дано не е злокобно, но сега май ще хвърчат глави.
36
тоя така подля вода на Цацаров че чак се чудя дали не са в комбина с Цв Цв
37
да видим дали цацаров ще потвърди и може цветанов да взлезе в затвора , ако го направи , какво е чакал до сега, ако ли не значи това са пълни измишльотени
38
ДАНС разследвала Делян Пеевски по две разработки Tруд 06.12.2011 21:51 Медийният олигарх Делян Пеевски е обект на две разработки, водени в Държавната агенция “Национална сигурност”, твърдят източници на “България днес”. Депутатът от ДПС фигурира като основен герой в операциите “Лабиринт” и “Другари”. Не е ясно защо те все още залежават и не са видели бял свят. Първата проверка срещу Пеевски започва по времето, когато е зам.-министър във вече закритото министерство на бедствията и авариите. Министерството беше ръководено от дългогодишния функционер на ДПС Емел Етем. По това време Пеевски отговаря и за контрола на Държавния резерв (ДР). Освен Пеевски, в разработката “Лабиринт”, която е продължение на прословутата “Лиани”, попадат и депутатите от ДПС Митхат Табаков, Гюнай Сефер, Емил Иванов и Искра Михайлова-Копарова. В компанията им е и бившият зам.-министър на земеделието Бюрхан Абазов. Мъжът на Копарова - Станислав Копаров е бивш шеф на Държавния резерв и е подсъдим за източването му заедно с прословутия Мирчо Петков-Циганина. Пеевски е основна фигура и в разработката “Другари”, която е заведена под №56 от 15 януари 2009 г. Целта на разработката е да се докажат редица неизгодни сделки, с които е източван Държавният резерв. Особени заслуги за осъществяване на престъпните схеми има и бившият шеф на резерва Николай Боршуков. Помага им и юристът Валерий Томов. Боршуков става шеф на резерва през септември 2006 г. Преди това е бил главсек на Министерството на младежта и спорта. Тримата се събирали често да обсъждат действията си в кафене до операта в София. Пеевски директно определял кои ще са брокерите на агенцията, кои ще са оценителите, на кои борси ще се предлагат стоките и какви ще бъдат цените им, твърдят разследващите. Често при изнасяне на стоките от складовете на резерва се вадели по-големи количества, а след това ръководството ги отчитало като “липси”. От тези лъжи се правели милиони, твърдят служители на резерва. През 2007 г. от резерва са деблокирани 80 000 тона зърно. Сделката е осъществена от фирми, близки до Корпоративна търговска банка. По това време на борсите цените на зърното скачат, а фирмите не могат да го върнат в резерва. Направена им е специална отстъпка, като срокът за връщане на зърното е удължен. Като компенсации на тези фирми им се дават горива и стоки на ниски цени. Металите в онези години също са обезценени и продадени на цени, по-ниски от тези, които се предлагат за скрап. Продадени са на фирми, избрани лично от Делян Пеевси. (През април - юни 2008 г. метали от резерва са складирани в складове на русенската фирма "Дунарит". През 2010 г. шефът на Корпоративна банка Цветан Василев лично отиде да открие площадка за утилизация на излишните за армията боеприпаси на същия завод. Банката беше дала на предприятието над 4 млн. лв. за новото съоръжение. Още преди да бъде построено и да бъдат пуснати обществени поръчки, зам. военният министър Валентин Радев обясняваше, че там ще се унищожават боеприпасите - б. р.) Докато резервът е управляван от Пеевски и Боршуков, а Корпоративна търговска банка финансира сделките, гръмват няколко скандала. През март 2007 г. агенцията продава 50 хил. тона пшеница на “Малди” ООД. Банковата гаранция е дадена от КТБ. През септември, когато трябва да се върне зърното, са внесени само 500 тона пшеница. Съюзът на мелничарите сезира главния прокурор и му сочи загуби от над 3 млн. лв. Скандално са изтъргувани и 10 хил. тона мазут на цена по-ниска от тази на производителя “Лукойл-Нефтохим”. Купувачът е фирма “ВДГ Комерс”, която е близка на Пеевски. Държавният резерв продава скандално и 4900 тона олио на цена 1,60 лв. за литър при пазарна в този момент от 2,50 лв.
39
За Цевтанов историята ни е ясна отдавна що за стока е, не знам защо трябва да ни развалят обяда и вкуса на деня с това творение на съвремието ни, г-н Пеевски...моля ви.
40
Досега предполагах, че въпреки преднината на Цвъки по бобслея, Мутрата ще го изпревари. Но вече е ясно: Цвъки ще е пръв на финала --- Централния Софийски Затвор...... Радостта на народа е близо.
41
Не Цветанов , а ти ,дебела свиньо Пеевски мина всякакви граници .Защо не се явиш и ти в някоя телевизия и очи в очи с хората да говориш ? Мръсен бандит - превърна държавата ни в клоака, гнусотия, как не дойде и твоят ред .Купи цялата държава - откъде дойдоха тия капитали ,кръвопиец такъв . Дано на тези избори изритаме всички такива като теб и да дойдат по- скоро.
42
Гледай ти, гледай ти. Нелегалният Дебелевски си отвори устата точно в деня на вота. Сигурно е случайност. От това, което казва обаче май си вкара сериозен автогол. Първо, призна че притежава многобройни медии. Второ, и това вече е повод за разследване срещу него - че е осъществявал в продължителен период /управлението на ГЕРБ/ медиен чадър срещу определени хора. Следователно той има пряка вина за заблуждаването на българското общество. Трето, представи в много неблагоприятна светлина Цацаров, който едва ли не е козирувал на Цветанов. Цецко, че не е особено умен, е ясно. Обаче чак пък дотам да оставя Пеевски да бъде свидетел на подобна сценка ?? Мирише ми, много ми миреше на интрижка. А на вас ??
43
Супер интересно става. Някой трябва да се сезира, Цацаров не бива да мълчи.
44
ГЛЕДАМ, ЧЕ МЕ ОБВИНЯВАТ В ТЕНДЕНЦИОЗНОСТ! ДАВАМ И ДРУГИ АРХИВИ, ЗА ДА НЯМА НЕДОРАЗБИРАНЕ! Посочването на Делян Пеески (ДПС) за шеф на Държавна агенция "Национална сигурност" е посочено като най-емблематичния напоследък случай на спорно назначение. Въпреки че не споменава конкретно името му, Еврокомисията припомня, че назначението е довело до национални протести и е приемано като илюстрация на по-широки проблеми с върховенството на закона. "Назначенията в България не винаги са били безспорни. Най-емблематичният скорошен случай на спорна назначение беше в контекста на внезапната реформа в сектора на сигурността през юни 2013 г. и се случи без обществен или парламентарен дебат", отбелязват наблюдателите в техническия доклад. Експертите от Еврокомисията обясняват, че само по себе си решението за промяна на правомощията на ДАНС е било важно, а прибързаното решение никога не е било обяснено. Това е било комбинирано със спорното назначение на водещата позиция – шеф на ДАНС. "Назначаването на пристрастна политическа фигура на такава позиция винаги би предизвикала спор, а в конкретния случай още повече заради липсата на дебат или проверка на почтеността", е отбелязано в текста. Еврокомисията припомня, че това назначение е довело до национални протести, които са възприемали случая като илюстрация на по-широки проблеми с върховенството на закона.
45
И Цвъцко и Дебелянчо са за затвора! Могат да се накиснат един друг и после да станат любовници зад решетките!
46
И ако след тези думи прокуратурата не натисне максимално Цветанов, вече ще изгубя всякаква вяра в правдата. Ясно е, че Цецо е поставял чадър на куп мутри и групировки!
47
Определено това нелицеприятно явление Пеевски може да изнесе много информация за цялата политическа сган, отвътре. А това за Цветанов не че е нещо учудващо, но все пак доста стряскащо....имайки предвид поста, който е заемал.
48
Съвсем скоро ще бъде безспорно доказано , че Пеевски казва истината!
49
Време беше да му изкарат кирливите ризи на този съсел Цецо! Пеевски със сигурност знае и много други неща за Цветанов, както и за Бойко. Съд за тези двамата грабители на държавата! Те са олицетворение на съвременните мутри!
50
Сензационното е това че няма нищо сезационно а само льжи от страна медийния магнат олигарх!!!
51
Цветанов е упражнявал натиск над всичко живо, докато беше министър на МВР. Страшна мутра излезе този човек, а и 100% е действал по заръка на Борисов.
52
Ся аз не разбрах - кой, КОЙ е капо ди тути капи? Свинокио или Цвинокио?
53
НЕ СЪМ ЮРИСТ, НО В Т.НАР. ИНТЕРВЮ, ПЕЕВСКИ НАПРАВИ ПОЧТИ ПЪЛНИ САМОПРИЗНАНИЯ! ОСТАВА ДА ГО РАЗХОДЯТ ПО НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС. ДОБРИТЕ АДВОКАТИ ВЕЧЕ ПОТРИВАТ РЪЦЕ! ТОЯ Е МНОГО ПО-ГЛУПАВ, ОТКОЛКОТО Е ДЕБЕЛ. СТАВА НЕЩО И ВСИЧКИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА СВЕТЛО. ДА СИ КУПИМ ПРАХЧЕТА СРЕЩУ ПОВРЪЩАНЕ!!!
54
Имам за червените тролчета две новини- добра и лоша! Добрата е , че въпреки воплите ви Цветанов няма да влезе в затвора. Лошата е, че от толкова много злоба със сигурност ще се разболеете!
55
Цацаров също споделя за този епизод, което означава че това си е 100% истина! Проверете новините от преди два месеца и ще се убедите!
56
Крайната форма на социопатия е серийният убиец НЕДЯЛКО ДИМИТРОВ-МОМАТА, който наскоро потресе зрителите с леденото си безразличие към убитите от него хора. „Тъй ги ръгах ..., иначе ги копах...,”. Ужасяващ, отвратителен, опасен социопат! Само че не всички социопати са толкова лесни за бързо разпознаване. Например серийният българоубиец СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ-МОМАТА, който не убива хора, а "само" мечтите им, усилията им, таланта им. СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ-МОМАТА ловко плете купешки думи и голи фрази – и ето, вече не изглежда ужасяващ. СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ-МОМАТА е облечен със скъп костюм и аксесоари – и ето, вече не е и така отвратителен. СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ-МОМАТА е докарал и загрижения поглед – и ето, вече не е толкова опасен, защото не отнема живот, а някакви имагинерни неща. За СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ-МОМАТА "Смъртта на един човек е трагедия, а изтребването на един народ и то СОБСТВЕНИЯ е само статистика".
57
ГЕРБ трябва да бъде забранен,като терористична организация .
58
Абе ,как става така ,че не разбрах - престъпникът Цветанов е канен в цял свят , а непорочинят Пеевски е отхвърлен от точно този по- нормален свят .Има ли още наивници ,които да вярват на този "успял човек на 33 "
59
Четейки интервюто се разплаках. Сетих се за приказката-Кумчо вълчо и червената шапчица. В тази приказка разказана от г-н Пеевски, художествените образи са разнопознаваеми- кумчо вълчо е Цветанов, червената шапчица е г-н Пеевски. Накрая на приказката червената шапчица (Пеевски) бяга за да не бъде изядена от лошият вълк (Цветанов). Изобщо г-н Пеевски е по приказките. Четири години превъзнасяше до небесата управлението на ГЕРБ и на края на тази приказка анатемоса ГЕРБ като най-големите престъпници на 24годишния преход, и тук той отново играе ролята на червената шапчица-ни лук ял ни лук мирисал. Вътрешно в мене този човек предизвиква състрадание, умиление и по най бързия начин ще отида в църква да запала свещ, господ да се смили над изстрадалата му душа и да му даде сили да издържи на жестоките напъни на деспота Цветанов да го унищожи. Нека всички да се помолиме душата на г-н Пеевски да намери покой от тиранина Цветанов.
60
Наглостта и простотията ГЕРБ-ажийска няма граници.
62
Живи факли, пик на самоубийства и пълна безнадеждност – това е резултатът от управлението на Бойко Борисов.
63
Когато Ламброзо е писал знаменития си учебник е имал пред вид типове като Пеевски. И действително той има типични чепрти на социофоб с мумифицирана амигдала. И е напълно достоен за компанията на Станишев!
64
отговор на коментар
45 години ли ще се оправдавате с тях?
65
всички са маскари
66
Класическо правило е, че всеки е длъжен да бъде умен, а тези които не са успели да достигнат върха на мъдростта се обграждат с начетени и разумни хора. При Бойко Борисов и двете условия отпадат – налице е силно изразен интелектуален дефицит, а що се отнася до умното обкръжение – не вярвам умни хора, интелигентни да се жертват да влязат в обкръжението му.
67
отговор на коментар
Това, че Цветанов няма да влезе в затвора е лоша новина за целия български народ. Независимо какво ви пише в опорните.
68
Тоя тлъст даун и Капута само си прехвърлят лайна.
69
Ахмак # 54, ако Цвинокио отърве затвора ще е въпреки правото и справедливостта. Но нищо чудно, плъх като него умее да се измъква.
70
Не само забрана на ГЕРБ а всички гербаджии на свинете в белене . Бива скапани хора ама то всичко скапано се е гербер и карадец и мафиот ...Всичко това е 100% истина това го потвърждават и тримата участници в разговора . Мръсното герберско племе на крадци и мафиоти само това е правило 4 години прости народе .. Изберете ги пак малоумници
71
ЦвъЦвъ няма да влезе в затвора само ако отново вземе властта и пак стане вътрешен министър! Друга опция няма!
72
Крайно време е да започне чистенето на “Авгиевите обори”, в които превърнаха България такива муцуни като Люба Кулезич, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Раданов и вся остальная кволочь ,защото иначе държавата и народът ще загинат. Само това е пътят на оздравяването чрез хирургическа намеса на закона и прибирането на тези “герои” на мястото им зад решетките. Времето за действие, след сковаващия страх от мутрите настъпи.
73
отговор на коментар
Бай Иване, ти си гледай черния дроб. Да не се скапе от злоба. За другото не мисли. И без това не ти се удава!
74
Споко,интервюто е направено от някой от купените журналисти на Пеевски,а те не са малко,толкова много медии все ще намери на кого да разпореди кой да напише нещо от негово име.Защото когато съм го чувал да говори,неможе да свърже десет думи на кръст!
75
Лошо няма, ама като е казал А Дилянчо да каже и Б. Да дава не интервюта, а показания пред следовател, да го видим тогава Цецко!
76
Съвсем скоро ще се появят официални документи, доказващи, че ЦвъЦвъ редовно е ползвал услугите на Делян Пеевски!
77
отговор на коментар
Първо ще се самоизядете вътре в партията, а след това народа ще ви изгони с камъни.
78
Сега ясно ли е защо Цветанов нае именно "адвоката на мафията" Менко Менков? Само вардете да не духне като Галеви!
79
Близката до ЦвЦв и Флоров представитерлка на МВР в Лондон - Петрова - е изгонена от Великобритания по молба на британското правителствол Интересно защо? Така гонят обикновено за далавери и то много големи - престъпления.....като например далавера с акцизни стоки от дип магазини......
80
И после ми разправяйте, че това е политическият елит на България. Всеки ден нов скандал, нови разкрития кой какви далавери правел и не знам си още какво. Срамота!
81
Kaква е връзката между ПИК и БЛИЦ, едно и също пишат.Имам чувството, че са едни и същи хора.Едно към едно.И не само сега.
82
Ама много било натискано туй момче бе! Да му се ненадяваш на Цецо! Мислех, че само ние в ДПС го натискаме с чеповете ама на - гювендия излезе Дилянчо, с всеки се натиска!
83
Случките около Цвъки и Боку Мутрата са достойни за Холивудски мегаселър: " КОГАТО ПСИХОПАТИТЕ ВЛЕЗНАТ В ПОЛИТИКАТА."
84
отговор на коментар
№71 има и друга опция и тя е, да му "смъкнат" всичките пари,а това за хора от тези среди е равносилно на смърт.
85
отговор на коментар
Забравих да кажа, че в главната роля е Сергей, а Моника играе е поддържаща роля. Тези случки ги измисля Мониката, за да помогне на Сергей да си върне за десетте изборни загуби!
86
отговор на коментар
Ох, чедо, знам, че човек за пари всичко би направил, ама дотам да паднеш, че наистина да харесваш Цветанов - недей, чедо. Пиши си там хвалбите, прибирай си заплатата, само гледай да не повярваш, че лошо.
87
Пеевски, с тоя автогол, който си вкара, сега и теб трябва да почнат да те разследват. Но дано се стигне и до резултати и двамата с Цветанчо да си правите компания в някоя стаичка 2х2 с решетки на всеки отвор.
88
Вай голяма сензация стана тоя Пеевски! А, ако бяхме игнорирали всичките му изяви и вестници до сега да е фалирал!
89
До ЛЪЖЕ: Те всички си водеха "разговорите" SS""На четири очи"" и две ярко начервени $$Устни (лява и дясна)""
90
отговор на коментар
Той не е за харесване бай Иване, ама като плюеш по него само ще се разболееш, няма да го вкараш в затвора. За това си има прокуратура и съд. Останалото са мечти.
91
отговор на коментар
Дай боже, дай боже.
92
Йееее цялата герберастия се активизирала да цъка плюсчета за абсоютния престъпник пипона Цвък
93
Кви са тия 7% гьонсурати и неграмотници, които ще гласуват за тоя дудук?! Нали уж сме най-умните...или точно там е проблема !? Ами останалите за Боко!? Има и за Гоце!? Веднъж ченге на ДС always ченге на ДС ! От всяко дърво свирка не става, а за добър политик още повече!
94
Ти дежурен психопат ли си на този форум?..... По Нейшънъл Джиографик има много филмчета за маймунки като теб.... И като теб копират и това, което не разбират. .... Бегай да цункаш Боку по дупето!
95
отговор на коментар
Социофоби като теб би трябвало да са по-умни. Но ти по всяка вероятност си обикновен червен, зомбиран дебил. Който не е способен да измисли нищо освен това, което си написал в пост 94. На всичкото отгоре и нервите не ти издържат. Вземи някакви медикаменти. Да знаеш вече не си ми интересен. разкрих те , че си тъп червен бордюр, от който нищо не става! Но ще продължа да те дразня.
96
И как те накара бе, тумбак! Дръжка от лопата ли ти завря отзад или билчук ти сложи на зурлата, та да изпаднеш в катарзис? Ега ти тъпака е този Дебелеевски! А пък ние се питаме защо Капута Бареков е толкова тъп и нагъл! Такъв е покровителят му, такъв ще е и той - неразделни части са и двамата от шайката на Гея, Бея и Злодея!!
97
Две момченца- цветенца. Две юначета- близначета. ВЪПРОС към батковците и каките във форума /за пръв път попадам на Pik.bg- извинявайте/: това герберски сайт ли е? Просто гледам чекнатите минуси...
99
Рекетьорските методи на ГЕРБ лъснаха за пореден път.
100
отговор на коментар
голия гъз щото я шибат кварталните пияници-комунисти.
101
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=274375852687310&set=a.230829387041957.1073741831.230718437053052&type=1&relevant_count=1
102
Така ще е,след като на Цветанов не е взета мярка за неотклонение "Задържане под стража" с 4 висящи наказателни производства?! Незабавно следв да бъде поискано разрешение от Народното събрание за вземане на най-тежката мярка-"Задържане под стража".Сега и на глухите е ясно кой организира летните протести с питането "Кой?"Можем само да съжаляваме,че Пеевски не бе избран за шеф на ДАНС.Язък!
103
Какъвто ще да е Цветанов, той е светлинни години по добре от тази гнусотия горе на снимката. Това е срам за България. Никой не коментира пост №38. Какво се е случило с тези разработки в ДАНС. Да не би назначението му за "шеф" на ДАНС да е свързано с тези разработки? Да не би той да се е предложил на Цветанов по време на мандата на Герб да не го закачат по тези разработки.? Кой е служителя на ДАНС и неговия началник, които са контролирали тези разработки? И дали не е имало и други данни, за други престъпления, които е извършил този гнусен боклук от снимката? Дали цялата държава в момента не става заложник на този наглец и неговите покровители?
104
отговор на коментар
Абе, ти малоумен ли си? Защо трябва да прекопираш втори път статията, всеки сам може да си я прочете. Или нямаш достатъчно мозък да кажеш нещо свое?
105
Депутат от ГЕРБ: Цветанов рекетира, подслушва, пълни черни каси Бившият депутат от ГЕРБ Иван Петров директно обвини Цветан Цветанов, че подслушва безразборно, че рекетира бизнеса и че отговаря за черните каси в партията. Иван Петров, който бе зам.-председател на Парламентарната комисия за контрол на ДАНС казва, че еуфорията започна при Цветанов от първите месеци. За мен най-големият ужас бе да чете СРС-та в НС и да обвинява лекари, без да е ясна вината им", казва Петров пред в-к "Преса", съобщи БГНЕС. На въпроса дали Цветанов е давал знаци, че ги подслушва, Петров отговаря: "Няколкократно като народни представители сме получавали сигнали, предупреждения да внимаваме какво говорим. От други хора, но казани явно от него. "Какво значи репликата – абе, какви работи чухме или внимавайте тези неща не са приятни". Според него кечърите са слухтели и около НС. Сигурен съм, и около НС и около нашите жилища. Иван Петров е категоричен, че МВР е записало разговора между Борисов, Кокинов и Мирослав Найденов. "Първо, защото има огромно недоверие към този вътрешен министър. Нямате представа софийските полицаи по какъв начин говорят за Цветанов – на средно и на по-висше ниво. Това ме кара да си мисля, че изнасянето на записи е ответна реакция, съпротива, наказателна форма срещу Цветанов. Според Иван Петров Цветанов има интерес Найденов и Кокинов да бъдат уязвени. На въпроса подозира ли Цветанов, че пълни черните каси на партията, Петров казва следното: "Твърде е възможно, особено ако е вярно това, което казват хора от бизнеса, че в определени региони ги рекетират. Има натиск и преса, но най-големият проблем, за който никой не говори, са регламентираните подслушвания. Би следвало да се направи проверка как са правени законни подслушвания – на журналисти, политици и партийни другари. Иван Петров съобщава, че се е скарал с Цветанов заради Тодор Бояджиев от Димитровград, който му построи апартаментите. "Този човек винаги се движи в рискови среди. В неговия склад откриха откраднати цигари при въоръжен грабеж с полицейски униформи, уточнява Петров. След това направи предположение, че този човек краде ДДС. Иван Петров подробно описва и участието на скандалния Тодор Бояджиев в аферата "Дюнигейт". Петров е категоричен, че бившият директор на НАП Красимир Стефанов е в листите на ГЕРБ, защото "угодно разреши въпроса на Цветанов за апартаментите". Според бившия депутат най-голямата кадрова грешка на Борисов е, че е сложил начело в МВР най-висшата партийна фигура. Това е твърде отговорен държавен пост, а когато човек не е боравил достатъчно в тази система, най-вече в оперативните служби и когато вижда, че има възможност да получава информацията извън закона, при манталитета на Цветанов е доста рисковано.
106
отговор на коментар
За кого става дума, бе пич?
107
Не знам защо Цв.Цв. ми изглежда като "герой" от сериала "Под прикритие" мръсен, долен, интерисчия с подмолни игри и разпъване на чадъри към криминалния контингент. Не казвам, че събеседниците му са цветя ама всичко си имам морална граница. Цв.Цв. в панделата!
108
Цецко, хубавец такъв, още ли си на свобода? Дилянчо искаше да помогне за по-бързото ти прибиране на топло, но сега и той е кандидат за там. Каква хубава двойка ще сте двамката на топличко в една килия...
109
Ами защото това е интелектуалният ти хоризонт Добрева. Не може да го надскочиш! "Под прикритие"??!!! Върхът!!! Но можеше да бъде и по-зле. "Дързост и красота" или някоя турска сапунка. ДА!!!
110
Назаем от сайта КАПИТАЛ Няколко часа по-късно Делян Пеевски отговори на Цветан Цветанов в интервю пред www.pik.bg. Тук правим едно уточнение – позволихме си да се позовем на информация от този по-скоро противоречив сайт поради няколко причини – интервюто е подписано (от главния редактор на сайта), по принцип депутатът не дава интервюта, а последният път, когато беше цитиран от "Пик" (покрай репортажа на Arte), Пеевски потвърди казаното през медиите на майка си.
111
Естествено е да говори непроверени неща против ГЕРБ! Всяка лъжа повторена сто пъти става истина?! Дали още е от ДПС? Интересно е защо Цветанов подслушва, а излизат записи само против него и Борисов? Сега ДПС използват ситуацията с "лошото момче" ! Когато гласоподавателите не знаят за кого да гласуват , се ориентират кой поддържа БСП-ДПС!
112
отговор на коментар
Да, наистина, горещо подкрепям призива: Да се помолим за душата на Пеевски, дано да намери покой от Тиранина Цветанов. Искрено се надявам всички, които четат тези безчет коментари, да са наясно кой всъщност е Пеевски и колко може да му се вярва.... И нека да му помогнем да намери специалисти, които да му окажат съдействие да излезе от депресията.
113
В това интервю откровено се говори за ИЗВЪРШЕНО ПОДБУДИТЕЛСТВО КЪМ ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ ОТ ЦВЕТАНОВ СПРЯМО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКАТА.
114
Свинята лъже опашато. А червените тролове тук поставиха рекорд на Гинес по активност и злоба
115
В този момент Пеевски решил да си тръгне, защото разговорът станал много "неприятен". По думите му той искал още от самото начало да си тръгне, когато станало известно, че в кабинета пристига Цацаров, но Цветанов бил настоял да остане." То бива долнопробни лъжи ама кукловодите съвсем ни подценяват. Значи Цветанов настоял пейефски да остане за да има свидетел как настоява за заместник-главната прокурорка и съдията Ченалова. Очевиден опит зюаедно с Цветанов да се удари и Ася Петрова. Червените форумни бригадири са отчаяни боклуци.
116
Това е долна инсинуация, аз не мога да повярвам, че има стая, в която могат да се поберат Пеевски и Цацаров едновременно.
117
Ха-ха-ха-ха... хуморески! Вътрешният министър няма абсолютно никаква власт над главния прокурор. Ако казаното от Пеевски е вярно, ВСС трябва незабавно да поиска оставката на Цацаров, за това, че веднага не е поискал от НС да свали имунитета на Цветанов и да го обвини в злоупотреба с власт. На кого ги разправя тия този недоучен "следовател"? ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН, http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
118
СЕГА ИСКАТ ДА РАЗКАРАТ ЦАЦАРОВ, ТОВА НЕ Е ИНТЕРВЮ ПРОТИВ ЦВЕТАНОВ, А ПРОТИВ ЦАЦАРОВ! С ТВОИТЕ КАМЪНИ ПО ТВОЯТО ГЛАВА
119
Така или иначе синхрона Пеевски-Цацаров-Сарафов стана пределно видим. Цветанов го напада днес те отговарят. Защо Герб предложи Цацаров си остава загадка. Имаме депутат, който си признава огромна медийна власт и приемане на политически поръчки, и който беше избран за шеф на всичката тайна полиция. Това по дефиниция е паралелна власт, и няма нищо общо с демокрация.
120
Истина или Режисура е това? 24 години Главна Прокуратура Режисира нашият избор, който правим преди избори! 24 години Главна Прокуратура е главен актьор с обвиненията по телевизията, в това кой политик да хересваме или не харесваме, избираме или не избираме! Така плюха по Костов и министрите му, и избрахме Царя! И преди всички избори - на ход е Главна прокуратура!
121
Цветанов е завършил е Националната спортна академия и право в УНСС. Специализирал е "Противодействие на глобалния тероризъм и на незаконния трафик" в Генералната дирекция на полицията в Мадрид. Той е изкарал и курс по мениджмънт в Международната академия за кадри на закононалагащи органи в САЩ. Цветанов е специализирал в Сикрет сървис във Вашингтон. Завършил е курсове на ФБР, Департамента за вътрешна сигурност на САЩ и Международната академия по правоохраняване. Носител на много награди от Франция, Испания, САЩ и Швеция.
122
ЗАЩО КОМЕНТИРАТЕ ТОЛКОВА ТОЗИ ЕНИЧАРИН-ПЕЕВСКИ! ВРЕМЕ Е НА ВСИЧКИ ЕНИЧАРИ В ДПС ДА ИМ СЕ ПОТЪРСИ СМЕТКАТА! ЗА ТАКИВА САМО СМЕРТНО НАКАЗАНИЕ! НИКЪКВА ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА! НАРОДЕ!!!!!!!
123
ИЗРОД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
124
Защо този "успял" мъж сега си спомни за това? След като е знаел и е мълчал нали и той носи отговорност! А и Цацаров също. Или сега ми наредиха да извадя гражданска и депутатска съвест!
125
Чия е агенция Пик?
126
СМЕТНАТА ПАЛАТА: БОРИСОВ РАЗДАЛ 668 000 ЛВ. БОНУСИ Бойко Борисов е раздал 668 211 лв. под формата на бонуси на служителите на Министерски съвет през 2011 г. и 2012 г. Данните са публикувани в одитния доклад на Сметната палата за финансовото управление на администрацията на „Дондуков 1" за периода от 1 януари 2011 до 28 февруари 2013 г. Допълнителните пари са раздадени в периода, в който правителството на ГЕРБ бе разтърсено от шумни медийни скандали заради раздавани бонуси от министри и шефове на държавни институции, допълва bpost.bg. Според доклада на Сметнатата палата към 31 декември 2011 г. той е одобрил отпускането на бонуси в размер на 247 384 лв. Средствата са изплатени за постигнати резултати при изпълнение на определени критерии. През следващата 2012 г. Бойко Борисов раздава крупната сума от 420 827 лв.
127
Депутат от ГЕРБ: Цветанов рекетира, подслушва, пълни черни каси Бившият депутат от ГЕРБ Иван Петров директно обвини Цветан Цветанов, че подслушва безразборно, че рекетира бизнеса и че отговаря за черните каси в партията. Иван Петров, който бе зам.-председател на Парламентарната комисия за контрол на ДАНС казва, че еуфорията започна при Цветанов от първите месеци. За мен най-големият ужас бе да чете СРС-та в НС и да обвинява лекари, без да е ясна вината им", казва Петров пред в-к "Преса", съобщи БГНЕС. На въпроса дали Цветанов е давал знаци, че ги подслушва, Петров отговаря: "Няколкократно като народни представители сме получавали сигнали, предупреждения да внимаваме какво говорим. От други хора, но казани явно от него. "Какво значи репликата – абе, какви работи чухме или внимавайте тези неща не са приятни". Според него кечърите са слухтели и около НС. Сигурен съм, и около НС и около нашите жилища. Иван Петров е категоричен, че МВР е записало разговора между Борисов, Кокинов и Мирослав Найденов. "Първо, защото има огромно недоверие към този вътрешен министър. Нямате представа софийските полицаи по какъв начин говорят за Цветанов – на средно и на по-висше ниво. Това ме кара да си мисля, че изнасянето на записи е ответна реакция, съпротива, наказателна форма срещу Цветанов. Според Иван Петров Цветанов има интерес Найденов и Кокинов да бъдат уязвени. На въпроса подозира ли Цветанов, че пълни черните каси на партията, Петров казва следното: "Твърде е възможно, особено ако е вярно това, което казват хора от бизнеса, че в определени региони ги рекетират. Има натиск и преса, но най-големият проблем, за който никой не говори, са регламентираните подслушвания. Би следвало да се направи проверка как са правени законни подслушвания – на журналисти, политици и партийни другари. Иван Петров съобщава, че се е скарал с Цветанов заради Тодор Бояджиев от Димитровград, който му построи апартаментите. "Този човек винаги се движи в рискови среди. В неговия склад откриха откраднати цигари при въоръжен грабеж с полицейски униформи, уточнява Петров. След това направи предположение, че този човек краде ДДС. Иван Петров подробно описва и участието на скандалния Тодор Бояджиев в аферата "Дюнигейт". Петров е категоричен, че бившият директор на НАП Красимир Стефанов е в листите на ГЕРБ, защото "угодно разреши въпроса на Цветанов за апартаментите". Според бившия депутат най-голямата кадрова грешка на Борисов е, че е сложил начело в МВР най-висшата партийна фигура. Това е твърде отговорен държавен пост, а когато човек не е боравил достатъчно в тази система, най-вече в оперативните служби и когато вижда, че има възможност да получава информацията извън закона, при манталитета на Цветанов е доста рисковано.
128
Ха-ха-ха-ха... хуморески! Вътрешният министър няма абсолютно никаква власт над главния прокурор. Ако казаното от Пеевски е вярно, ВСС трябва незабавно да поиска оставката на Цацаров, за това, че веднага не е поискал от НС да свали имунитета на Цветанов и да го обвини в злоупотреба с власт. На кого ги разправя тия този недоучен "следовател"? Пеевски потвърждава с изявлението си колко е прост! Цялото хвърляне на кал, като се замислиш, де факто е по Цацаров , а не по Цветанов!?! Ама нейсе , нека лаят! Който иска - търси начин. Който Не - търси оправдание.
129
До сега Пеески е взимал само веднъж думата и то за да ни се покаже малко преди да бъде избран за шеф на ДАНС. Какво ли са ни приготвили сега червените шопари. Ще пиша парламент с малка буква, докато Мая Манолова му е заместник председател.
130
След като Бойко Борисов стана премиер, „Котараците” се превърнаха в пълновластни господари на асфалта. Казват, че един от триковете за източване на десетки милиони левове от ремонти бил свързан с широчината на пътни артерии и дебелината на асфалтовата покривка. Проверката на ДАНС е установила смущаващи случаи, при които Иван Котарака и компания са асфалтирали в София и в други градове при цена от 60 лева на квадратен метър. Реалната стойност на квадратен метър положен асфалт е около 39-40 лева. Личното богатство на Иван Котарака и съдружника му Богомил Гьорев е оценявано на над 300 милиона лева. Не е известно обаче, колко от тези пари са били пренасочени към ГЕРБ. Дружеството майка на асфалто помазаните от Бойко Борисов бизнесмени от Перник е „Иберо Инвест” АД, което контролира дейността на фирмите „Ибера”, „Ибера Инвест”, „Ибера Строй” и „Ибера Груп”. Неофициално Иван Котарака и Богомил Гьорев дърпат конците и на още десетина строителни фирми, като най-често си сътрудничат с мастодонтите в бранша „ГБС”, „Трейс груп” и „Агрохолд”. Източник издава, че още в края на декември миналата година Богомил Гьорев е напуснал България, притеснен от разследването, което тече срещу него. Мълви се, че Гьорев и Иван Котарака вече са закупили имение в Дубай чрез приятеля си Христофорос Аманатадис – Таки и подготвят оставането си в емирството при неблагоприятно развитие на разследването срещу тях. Пернишките „Котараци” са дебнати и за пране на пари заради съмнителни контакти с контрабандния бос Боби Белингата, дългогодишен фактор в нелегалния внос на цигари.
131
Пеевски се е скарал с Мариана Добрева, дъщерята на Кольо Добрев, която назначи през септември миналата година за шеф на най-големия си инвестиционен фонд, тя вече не е на тази позиция и... и... връзките със столетницата нещо са се оплели. Ще изпадне със страшен трясък това момче от шахматната дъска - когато Донев и Прокопиев го ударят с нова медийна групировка. Затова един съвет към Делян - започвай да разпродаваш акции от медиите си, че потъват! Очаква се стартът на няколко нови сайта на акционерен принцип. Иначе... ще има граби награбеното през март. И нещо друго. Пеевски бил "честен частник", в медиите си можел да публикува всичко. Ами ако разпалва расова омраза, или призовава гейовете на сапун, циганите - на олио /или обратното/, нима българската комиися по дискриминацията няма да вземе отношение? Е, да, тя има отношение само към силните на деня и парите им, а засегнатите... да се жалват на арменския поп, ако не стигнаат до Американската антиклеветническа лига.
132
отговор на коментар
До 57 Да се забрани, но заедно с БСП и ДПС.
133
Tova e debelo,debelo I gnysno prase Peevski
134
Като чета дискусията оставам с впечатление, че там, някъде по върховете боговете се замерят с лайна, а дол, ние, простосмъртните, се опитваме да торим с тях и да берем хубави плодове!
135
Аз като чета форума, по-длъжките коментари - диагонално, виждам, че гербаджиите агитират по комунски, че не им стига умът да разберат,че Пеевски е надебелял по гербавото. И Рашидов им го каза, но грабари имат алцхаймер. Сега изкуствената война ги е запленила, а не взимат да си попитат Ушатото божество к'во стана с атентата в Бургас, с тия роботи, дето фабрикуваха по три на ден можеше да изпозаловят половин БГ. Е там един поклонник ни информира, че Цвъки Умът бил завършил борба срещу тероризма.
136
То е ясно, че докато Борисов управляваше си правеше каквото иска. Нима не помните как звънеше в ефир по всики телевизии и се включвашев реално време да мъмри водещите, а те гледаха като насрани и не смееха да гъкнат.
137
Цветанов пак е насъскал геребастките гниди да слагат минуси. Ха-ха, жарщи циркаджии. И без това никой нормален човек не чете тоя боковистки сайт.
138
Какво ли друго би направил Пеевски под команда, за което после да съжалява?!
139
той откога пък се научи да говори?!мислех,че само грухти тази свиня.сугурно идва ловния сезон и го е страх да не го отстрелят,изатова от зор чак е проговорил!
140
Защо Делян Пеевски трябваше да влезе в ДАНС сега? Защото в МВР и ДАНС НЯМА НИТО ЕДИН, КОЙТО ДА НЕ СЛОЖИ ПАМПЕРС, АКО МУ КАЖАТ, ЧЕ СЕ НАЛАГА ДА РАЗРАБОТИ И АРЕСТУВА БОЙКО БОРИСОВ ИЛИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ Трябваше човек отвън, мотивиран, пък дори и лично, човек надвил на масрафа си, за да не бъде купен, и надвил на „лудостта“ си, човек, който да поведе ДАНС и да я накара да си повярва, че може да бъде не поръчкова бакалия, а онова, за което е създадена.
141
Трактора трябва да завиди на Делян Пеевски по отношение на онова, което последва след като бе оповестено името на Пеевски за шеф на ДАНС. Тоя път нагушилата се кохорта, която ЗНАЕШЕ КАКВО ЗНАЕ И МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПЕЕВСКИ, изпадна в истерия и цялата държава бе подложена на протести и въпросчета „кой, кой, кой“, които и досега платено и поръчково тресат страната. И Пеевски бе препънат.
142
Стига сте ме обиждали бе аз съм си едно недонесено, малко, дебело, грозно и неприятно петно (прасе) във вашия скапан живот. Каквото и да пишете аз ще си остана богат, дебел, грозен и ще бъда кофа с лайна.
143
отговор на коментар
Повечето коментиращи се оказват мръсни герберски гъзолизци.И освен това заблудени мазохисти!!!
144
До коментар 128. Всички видяхме Нагласения и предрешен избор на Цацаров.Скандалният разговор в Банкя е поредното доказателство как работят и как се назначава . Кокинов каза на Борисов ти си назначи главния и дисциплинарно.Съпругата на Цацаров издаде два фалшиви нотариални акта за наследственият ни имот.Още чакам от Цветанов съдействие.Чети сайта БИВОЛ .Гоце - Гергов - Цацаров - Цветанов масонски афери прикриване на престъпления.Чуй уволнения служител разследвал националния символ панаира.Благодарим на комисар А.Рангелов и старши комисар Т.Чонов за проверките и събраните материали за фалшивите актове с мнение за до съдебно производство. Прокуратура и медии прикриват истината.
145
Хора, нали на всички ни е ясно, че по-големи лъжци от сега управляващите няма. Ясно ни е, че всички посочени персони има от какво да се притесняват, но сега управляващите (разбирайте не само Пеевски, Доган, Местан и Станишев, а и кликата около тях) минаха всички граници. Наглостта и лъжата станаха маниер на поведение на тази върхушка. Има ли толкова наивни хора, че да вярват на написаното в интервюто с Пеевски? Дете би го съчинило по-добре. Куцат му опорните точки. В случая е тъжно, че хората, които разкриха "Наглите" и такива, дето искаха да работят съвестно сега биват хвърлени на вълците. А тия...не им обръщайте внимание-всички до един лъжат. Трябва да бъдат изгонени и понеже от дума не разбират...народното недоволство трябва да им го каже по-убедително. Проблемът не е в тях. Те така знаят че се прави. Проблемът е в нас, че не им дърпаме ушите.
146
li4no az sam potarpevsh i znam kak kiro qponeca si e pravil li4ni akci s darjavni slujiteli na men sa mi idvali na gosti vsi4ki slujbi i me tiknaha v kiliite no sega bez dokazatelstva sreshtu men shte gi sadq tezi neshtasni gerberiiiiiiiiiiiiiii
147
li4no florov e pravil 4asni po4a4ki na kiro qponeca i valentin conovski tazi mrasna darjava sliapa li e mrasni dolni blukuci vsi4kite sa ednakvi
148
Само едно остана неясно: Накрая водещия интервюто и Пеевски легнаха ли си!?!?!?Ха-ха! Смях! Смях!Мутрите, така наречените "момченца" за обстрел са инжектирани от СЪВЕСТ, това са друга партида хора, те участват в медии, те са медиии, те практикуват най-старата професия на Земята! Те са специално зомбирани, те имат миризма, тях ги подбират.....
149
търбух това трябва да излиза от задника ти не от устата ти НА САПУН
150
151
Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой?.... Кой се страхува от Пеевски?
152
Няма кой да повярва на мутрата, далавераджията, пордажника, крадеца, мишока пеефски. Да подава оставка заедно с безхаберниците от БСП и ДПС и да не занимава народа със себе си,
153
Защо си мисли, че някой ще му повярва след като вдигна цялата държава на протест?
154
ова са пъклни глупости. а от цялата работа излиза, че Пеевски от зор на натопи Цецо си каза, че си е мутра и е судействал на мутрите- така е - който копае гроб другиму , сам пада в него
155
много интересно къде е прокуратурата да се самосезира -това май му се вика търговия с влияние? Защо ли не виждат това прокуратурата ,а коментират това което е казал!!!!!!!!!!!!!!!!!!
156
vsichki sa navurzani kato svinski cherva.
157
Кой си ти , че ще пазиш Киро Японеца и Йоско ? Да не излизат имената им по медиите ?Лошата реклама си е реклама!
158
Смятах, че не тоя чук му е трудно с говоренето, артикулацията и пр...Няма да се учудя, ако пише с 15-20 грешки в 4 изречения, като лявата ръка на Батето - Вуцов!!! , ХАХАХА
159
отговор на коментар
мисля че това е долна лажа и измислица, секи се прави на невинен и сега лажът и си хвърлят прах в очите, думата на тая долна свиня Певски срещу думата Цветанов!!!
160
В каква държава живеем? От вси институции изплува по някоя мръсотийка, която може да се преглътне, а какво ли се крие по-навътре? Какво ни очаква - погнуса?! Колко ли изцапан елит има в държавата ни..., нямат чет! Оправия има ли? Главния прокурор е птичка, но тя пролет не прави! До него ако застане още един, а до него друг...дали да се надяваме? Има ли надежда?
161
ТУК Е ПЪЛНО С ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ НА КУТЕВ .Само ми кажете, кой ще плаща после милиардите заеми на орешарски ?.Идиоти.
162
Как може около това дебело пичлеме да се върти държавата ни
163
отговор на коментар
Нали не мислиш че сме малоумни ; И 10 пъти да го напишеш пак никой не вярва на тези глупости , Дебелака пак се издъни Нали няма ни имоти ни медии във данъчната ми декларация . А всички тук знаем кой Ви плаща за копи / пеист
164
Тъй, преди питах от къде са парите на Делян Пеевски, ся пак да питам журналистчетата му, що е господарчето ви на свобода като се разбра че парите му са крадени?
165
И аз натисках Цацаров да прочета книгата ми "Бандитската топлофикация" и да се самосезира за престъпната дейност на октопода, но не ми се получи....
166
ТОВА ГНУСНО СВЛАЧИЩЕ Е ГРЕшКА НАПРИРОДАТА
167
Ако се съберем всички българи и си изметем парламента от смрадта която е вътре всичко в тази страна ще се промени към добро.Седесарите, депесарите , бесепарите и най-новият доказал се помияр сидеров ще досъсипят страната ни ако не вземем мерки.
168
ghukukudgedrgrgthth
169
tova sa palni izmislici na svinqta peevski
170
Този,освен да грухти,можел и да говори.Говори,но какво казва?
171
Това момче е много болно, по-добре да помисли за здравето си отколкото да се лакоми толкова, няма да изкара дълго.
172
Чета казаното от Пеевски и се чудя как може на такъв малоумник да му се отдава такова значение! Чудя се още и на това, толкова ли малоумни бяха от ДПС и БСП, че предложиха тоя неграмотник на изключително отговорен държавен пост, като началник на ДАНС! А да не говоря за постовете на които са го слагали преди това още когато не са му дали образование! Докъде стигна, до каква низост паднаха тия политици от ДПС и БСП? Който внимателно прочете казаното тук от Пеевски и е поне малко разумен ще разбере, че и тук Пеевски е толкова елементарен, че е направо жалък! Цветанов може да е глупак, но не чак толкова, че да разговаря и да иска от главния прокурор назначенията на този или онзи и други подобни! Пълен абсурд!! Все едно слушам едно обидено малко дете от детската градина, това е Пеевски! Питам се обаче за друго! Какви ли пари е давал, дава и може би пак дава тая мутренска физиономия(погледнете го само, той си е типична мутра, пеевски!) на разни партии и на хора от съдебната власт, за да има такова влияние и да му предлагат такива постове? Има ли някой, който ще си признае? Няма и няма да има, нали?
173
Невероятно е че в една среща е извършен състав на няколко престъпления, за които в Италия биха присъдили 150-200 г. на всеки от участниците в нея. При това представата за Италия е натрапчиво свързана с представата за Коза ностра, за Ндрагета, за мафия и т.н. - все дребни пионерски организации в сравнение със стройните редици на източно-европейските манифестации на прехода към демокрация.
174
тоинива "момче" съвсем не е малоумно. Той е не само мамино детенце. Той е бозал яки суми от държавния спортен тотализатор. Толкова яки, че на практика определят недвусмислено държавния тотализатор като частен. Той е Зет на член на ВСС от квотата на ДПС. Члена на ВСС е приятел на Президента - живели са на един адрес - врата срещу врата. Иначе театърът е интересен и парите, които българите плащат за представлението, си струват - гледаме една и съща пиеса вече 24 години.
175
Той е не само зет на член ва ВСС, но майка му е разследвана по поръчка на Б.Б. За крупни измами с пари на държавния спортен тотализатор. Това са парите за българския спорт и за помпането на кухото национално самочуствие на нацията.На мястото на откраднатите пари за спорт Б.Б. тайно прие изменение на пенсиите на спортистите, като ги направи новите активни борци срещу фашизма и капитализма. Разбира се - разследването и безрезултатно. Просто е било по-евтино да падне Б.Б., отколкото да Човекът продължи да плаща отчислението за партията му. Така, че Човекът си е плащал, докато е направил точната си сметка и се е отлюспил от системата, която го е създала.
176
Добре че беше златния пръст на Волен Сидеров за да лъсне истината за Задкулисието и золумите на Гербълъ и Дпс . Ако не беше той всичко щеше да се потули . Браво Волене , въпреки помията излята върху теб ,ти запази спокойствие и показа кой кой е . Умните ще разберат ,глупавите ще плюят .
177
Герберасти калпави ,когато ПИК подхвърлиха клеветите срещу Волен Сидеров се радвахте истерично , а ? Дори и без доказателства осъдихте Волен . А сега ,котгато Пеевски ,не кой да е , си отвори устата за Цвъко цървуля почнахте да виете срещу ПИК. Всички сте за разсичане ,идиоти !
178
Този е срам за България!!!!!!!!!!!!!
179
отговор на коментар
ГЕРБ не знам дали трябва да бъде забранен,но БСП и ДПС трябва да бъдат линчевани! Този Пеевски е направо смешен и не разбирам как може един политик да се излага така с подобни простотии,които са разказани от дете в 4 ти клас! Срамота! Ако и хората се връзват на подобни изказвания и сценарии то ще е още по-голяма срамота!
180
Българи, не вярвайте на тоя свинчок никак. Тоя е продукт на БСП и ДС.Да каже от къде има милионите на 32 г., и ако са от майка му, защо властта си трае и не я разследва тая Ирен Кръстева, бившата шефка на ТОТО-2. Всчико друго са лъжи с цел оклеветяване на Борисов и Цветанов ,че те им бръкнаха яко в гъза на цялата мафия в България,от червена , зелена и пембена, до тъмно червена, турско синя и кафява!!!
181
Голям срам скъпи съотечественици!
182
ХАХАХА СМЕШЕН СИ ПЕЕВСКИ АМИ ТИ СИ МАФИОТ БЕ ЗАБРАВИ ЛИ
183
nqmam dumi ......................................
184
МАМИЦАТА ВИ МРЪСНА ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ,И ТУК ТРЯБВА ДА СТАНЕ КАТО В УКРАЙНА,САМО ТОГАВА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ.А ЗА ПЕЕВСКИ НЯМАМ ДУМИ,МЯСТОТО МУ НЕ Е В ПАРЛАМЕНТА,А В НЯКОЙ СВИНАРНИК.ОСТАВКА НА ВСИЧКИ И ЗАТВОР ЗА КРАДЛИВИТЕ ДЕПУТАТИ!
185
ТОВА Е ПЪЛНА "ПАРТЕНКА" !
186
Как досега мълча свинята...сега изведнъж проговори и то как...диригента му е в БСП,там са мръсниците !Най големите манипулатори на всички времена!!!Гадове!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За коя партия ще гласувате на евроизборите през май?
Общо гласували: 3133
архив

Жена стои на ръба на балкона на 8-ия етаж и казва на мъжа си: - Не мога да живея с такъв женкар, пияница и... престани да ме побутваш.

няма нови новини
Днес: 305
hot
най-четени новини в момента
сега
2893
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Росен Желязков с гневни думи за провалената акция на българите срещу пакета "Мобилност" (ОБНОВЕНА)
x
Пазарът на дрехи втора ръка изпреварва новите
x