Пеканов обясни какви са рисковете да загубим милиардите по ПВУ

Политика

Пеканов обясни какви са рисковете да загубим милиардите по ПВУ

33269
на 01.08.2024
Пеканов обясни какви са рисковете да загубим милиардите по ПВУ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Ситуацията е катастрофална по отношение на Плана за възстановяване и устойчивост", заяви пред БНТ бившият вицепремиер по управление на европейските средства Атанас Пеканов.

препоръчано

България рискува наистина да загуби милиарди, обясни той.

По думите му, законите които са приети не са такива, каквито се изисква да са. 

Има някакъв шанс, например за енергетиката, призна все пак Пеканов. Той напомни, че българското правителство още 2020 година се е съгласило, че срещу реформи ще има пари.

На въпрос има ли нужда България от парите от Плана за възстановяване и устойчивост, Атанас Пеканов категорично отговори: "Имаме".

Той осъди, че дори страната не може с най - лесното да се справи - да си поръча влакове.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 26 септември: Кариерно израстване за Овена и Лъва, Близнаците да са внимателни с близките си САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 26 септември: Кариерно израстване за Овена и Лъва, Близнаците да са внимателни с близките си
ПИК TV x
Политолог с гореща прогноза пред ПИК TV: Ниска избирателна активност, крах на ППДБ и два лагера в следващия парламент около тези партии (ВИДЕО) Политолог с гореща прогноза пред ПИК TV: Ниска избирателна активност, крах на ППДБ и два лагера в следващия парламент около тези партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК