Пеле продължава лечението си в единична ВИП стая

ЧАС ПИК

Пеле продължава лечението си в единична ВИП стая

5650
на 06.12.2014
Пеле продължава лечението си в единична ВИП стая
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лекарите в болницата "Алберт Айнщайн" в Сао Пауло заявиха днес, че Пеле продължава да се възстановява и е пренесен в единична, ВИП-стая в лечебното заведение, където да не бъде безпокоен.
74-годишният Крал на футбола е бил пренесен от полуинтензивно отделение за активно лечение, където прекара близо седмица. Пеле беше приет в болницата на 24 ноември с
инфекция на пикочните пътища. Проблемът дошъл като следствие от операция за отстраняване на камъни от бъбреците на 13 ноември.
Вчера лекарите го прегледаха отново, като добавиха, че вече не се виждат следи от инфекцията.
Той обаче ще остане на хемодиализа в болницата на единствения си бъбрек. Другият му е бил отстранен принудително още по време на активната му футболна кариера.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК