Пенев: Не знам какво ще стане с ЦСКА, може да хвърляме боб

ЧАС ПИК

Пенев: Не знам какво ще стане с ЦСКА, може да хвърляме боб

7179
на 31.05.2015
Пенев: Не знам какво ще стане с ЦСКА, може да хвърляме боб
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Не знам какво ще се случи с ЦСКА, може да хвърляме боб", това каза наставникът на ЦСКА Любослав Пенев. ЦСКА тотално надигра Литекс и най-сетне записаха победа във втория дял на шампионата с победа 3:1 в последния кръг от А група.

препоръчано

"На ЦСКА това място не им подхожда, но темата не е актуална и няма смисъл да се коментира. Отборът игра добре в последните пет мача и завършихме по възможно най-добрия начин. Давам положителна оценка на момчетата. Не знам какво ще се случи с ЦСКА, може да хвърляме боб. Ще изчакаме няколко дни и дано картите да се подредят и всичко да е наред. В момента не е важно бъдещето на Любо Пенев, а бъдещето на клуба ЦСКА. Кой е треньор е второстепенна тема. Важно е дали ще има лиценз, дали ще има бюджет, ще се намерят ли сериозни хора да управляват клуба. Силно се надявам, че хората, които се занимават с тези неща да доведат нещата до успешен край. Ако има ново дружество, автоматично на всички, които са свързани с клуба им се прекратяват договорите, но не знам какво решение ще се вземе.

В отбора няма напрежение. Момечетата са спокойни и мотивирани и като цяло давам висока оценка на работата им", каза Пенев. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК