Пенсионер изчезна безследно до Пловдив (СНИМКА)

Инциденти

Пенсионер изчезна безследно до Пловдив (СНИМКА)

7554
на 16.09.2021
Пенсионер изчезна безследно до Пловдив (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

83-годишен пенсионер изчезна безследно до Пловдив. Потъналият в неизвестност Васил е с деменция, като последно е видян на 12 септември към 7:40 часа сутринта да навлиза в нивите около село Манолско Конаре.

препоръчано

Неговата внучка е публикувала снимката му в социалните мрежи с апел за помощ. 

В сряда доброволци са търсили дядо Васил и са направили обход на село Маноле и нивите около село Манолско Конаре, но без резултат, разказва "Марица". 

"Ако някой го види, моля да ми се обади - 0895145070 или на 112", пише внучката Вероника. 

Подаден е сигнал в полицията, като униформени също издирват пенсионера.  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК