Пенчев: Взехме много ценна точка

Футбол

Пенчев: Взехме много ценна точка

3249
на 22.03.2015
Пенчев: Взехме много ценна точка

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Взехме много ценна точка на този терен", каза треньорът на Ботев Пловдив Петър Пенчев. Добрата серия на Ботев Пловдив продължи, след като "канарчетата" удържаха нулево равенство с Лудогорец в Разград в мач от 23-я кръг на А група.

"Доволен съм от точката, която постигнахме. Успяхме да неутрализираме най-доброто нападение в България. Заслужихме си точката, заради усилията на играчите. Лудогорец е много силен отбор и са на много добро техническо ниво, затова ни беше трудно, но успяхме. Взехме много ценна точка на този терен. Влязохме в шестицата в последния момент и не се обременяваме с цели. Просто играем, а нещата се развиват положително", каза Пенчев.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК