Пеп Гуардиола пожела Иско в "Байерн" (Мюнхен)

Световен футбол

Пеп Гуардиола пожела Иско в "Байерн" (Мюнхен)

5211
на 18.01.2013
Пеп Гуардиола пожела Иско в Байерн (Мюнхен)
Новият треньор на "Байерн" (Мюнхен) Пеп Гуардиола пожела да привлече футболиста на "Малага" Иско.  Според испанското издание Marca, баварският гранд ще се опита да вземе полузащитника през летния трансферен прозорец. В настоящия договор на Иско има клауза, според която той може да бъде закупен срещу 21 милиона евро. Наскоро футболистът стана носител на наградата Golden Boy, която се връчва ежегодно от италианския вестник Tuttosport за най-добрия футболист на Европа на възраст до 21 години. Според слуховете, Иско е желан от  "Шалке 04" , "Реал" (Мадрид).
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК