Перес през лятото отново ще опита да привлече Де Хеа в Реал

Световен футбол

Перес през лятото отново ще опита да привлече Де Хеа в Реал

3555
на 27.10.2015
Перес през лятото отново ще опита да привлече Де Хеа в Реал
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не се е отказал от намерението си да привлече вратаря на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа, съобщава El Confidencial.

препоръчано

Според информацията, босът на "Кралския клуб" ще се опита да закупи вратаря на Испания по време на летния трансферен прозорец. Перес възнамерява да направи това, без значение от представянето на Кейлор Навас, който до момента пази много успешно вратата на Реал. Испанският гранд положи доста усилия, за да привлече Де Хеа това лято, но сделката пропадна в последния момент, за което Реал и Манчестър Юнайтед се обвиняваха взаимно. В крайна сметка Де Хеа продължи договора си до лятото на 2019 г. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК