Перфектното четиво за плажа: Трилър, мистерия и изгаряща страст в бестселъра "Морски екстаз"

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Перфектното четиво за плажа: Трилър, мистерия и изгаряща страст в бестселъра "Морски екстаз"

3730
на 21.07.2021
Перфектното четиво за плажа: Трилър, мистерия и изгаряща страст в бестселъра Морски екстаз
Автор:   ПИК

Потопете се в свят на изгаряща страст, безусловна любов, заплетени интриги и жестока омраза със сензационния роман „Морски екстаз“ от писателя Валънтайн Уилямс. Ще намерите интригуващото лятно четиво по вестникарските павилиони в цялата страна с логото на издателство „Милениум“ и на цена само 10 лв.

препоръчано

Книгата е увлекателен разказ, изпълнен с драматизъм, превратности, благородство и дива страст - истинско приключение и най-подходящото попадение за дългите дни на плажа. Действието в романа се развива първо в Париж, а след това на границата между Франция и Испания - в страната на баските и в популярните морски курорти от двете страни на границата - Сан Себастиен и Сен Жан де Люз. Съдбите на всички герои се преплитат в усамотена къща, изправена на страховит морски бряг, надвесен над бурните вълни. Тя се нарича на баски "Юзотежия" - "Къщата на гълъбите", но събитията в нея съвсем не са нежни като името й.

В къщата се разиграва опасен заговор. Главатарка на бунтовна банда, подкрепяща баските срещу испанските интереси, е изумителната красавица Иносенция. Тя следва пътя, начертан от нейния известен с революционното си минало баща. Чаровницата пренася нелегално през границата оръжия и боеприпаси и чертае специален терористичен план. Англичанин с баски корени се опитва да я уличи в шпионаж, но не може да остане безразличен към нейната прелест и очарование. А самата Иносенция изгубва ума си по него и рискува да заплати с живота си, попаднала в плен на пожара на любовта и същевременно вярна на клетвата си да помага на потиснатия народ.
Дали героите ще останат твърди до край и ще изпълнят своите мисии, или ще се предадат на бурното море от чувства, което бушува помежду им? Кой ще изгори в пожара на любовта, житейските предизвикателства и страстта?

„Морски екстаз“ е истински образец в жанра екзотичен любовен роман, в който увлекателната история е преплетена с исторически събития и неземно красиви географски реалии. Тя е много повече от обикновен любовен разказ и носи напрежението, фона и кинематографичността, присъщи за класическите холивудски традиции в жанра.

Английският писател Валънтайн Уилямс не случайно е изкушен от темата и я превръща в опорна точка на своята творба. Той е изявен журналист, син е на един от главните редактори на "Ройтерс". Работил е като военен кореспондент на агенцията и за в. "Дейли Мейл" в редица горещи точки в Европа и на Балканите.

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това