Песков: НАТО изпада във военен екстаз и вече е в пряка конфронтация с Русия

Европа

Песков: НАТО изпада във военен екстаз и вече е в пряка конфронтация с Русия

23152
на 27.05.2024
Песков: НАТО изпада във военен екстаз и вече е в пряка конфронтация с Русия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"НАТО е в пряка конфронтация с Русия". Това е заявил прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков, отговаряйки на въпрос на журналист от "Известия".

препоръчано

"Те не се доближават до конфликта, те са в него", е заявил Песков.

"НАТО увеличава степента на ескалация. НАТО си играе с огъня чрез военната си реторика, изпадайки във военен екстаз. НАТО вече участва в конфликта, пряко участва. Това е реалността, с която ще трябва да се сблъскаме оттук нататък", е подчертал Песков.

Руски официални лица многократно са обвинявали Запада, особено САЩ, че са въвлечени в този конфликт не само като доставят на Украйна оръжия и боеприпаси, но и като й предоставят информация за руски цели, получена с помощта на сателити, разузнавателни дронове и шпионски самолети.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК