Песков увери: Опазването на здравето на Путин се осигурява на максимално ниво

СВЕТЪТ ДНЕС

Песков увери: Опазването на здравето на Путин се осигурява на максимално ниво

10774
на 01.05.2020
Песков увери: Опазването на здравето на Путин се осигурява на максимално ниво
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Опазването на здравето на президента на Русия Владимир Путин в условията на пандемия от коронавирус се осигурява на максимално ниво, съобщи прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков.

препоръчано

"Разбира се, в тези дни, особено що се касае охраната на държавния глава, опазването на здравето му е максимално високо", заявява Песков, отговаряйки на въпрос дали ще бъдат засилени предпазните мерки предвид факта, че премиерът на страната Михаил Мишустин бе диагностициран с коронавирус, съобщава ТАСС.

В четвъртък Мишустин съобщи във видеовръзка на Владимир Путин за получения положителен тест за COVID-19. Държавният глава назначи за временно изпълняващ длъжността премиер Андрй Белоусов - докато Мишустин отсъства, оздравее и се възстанови. 

Путин пожела на Мишустин скорошно оздравяване и отбеляза, че се надява дори по време на отсъствието си той да взима активно участие в изработването на решения, свързани с подкрепа на гражданите и икономиката в сегашната извънредна ситуация.

Превод: ПИК 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК