Петима задържани с над половин тон кокаин в Гърция

Балкани

Петима задържани с над половин тон кокаин в Гърция

16827
на 01.10.2023
Петима задържани с над половин тон кокаин в Гърция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Над половин тон кокаин конфискува гръцката полиция в Солун. Арестувани са петима души.

препоръчано

След продължителна оперативна разработка полицията намерила в кола скрити над 300 килограма кокаин. При обиск в дома на единия от арестуваните са конфискувани още пакети с наркотика, като общо заловеният кокаин е 585 килограма.

Наркотиците са с нацистка символика, което според разследващите показва, че кокаинът е внесен от Латинска Америка през Албания. Солун е използван като място за разпределение на наркотика, уточнява БНР.

Арестуваните са четирима албански граждани и един грък. Според съобщения на медиите, бандата е била базирана в Албания, а дрогата е предназначена за европейския пазар. Гръцките власти разследват нелегалния път за внасяне на наркотика. Предлага се, че ръководител на мрежата е единият от арестуваните - 50 годишен албанец

Смята се, че количеството кокаин, разбито на дози, би могло да се продаде на стойност между 11 и 33 милиона евро.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК