Петима ранени при пожар в бежански център в Германия

Европа

Петима ранени при пожар в бежански център в Германия

4433
на 07.09.2015
Петима ранени при пожар в бежански център в Германия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Петима души са ранени при пожар в бежански лагер в Германия рано сутринта. Това е втори пожар в центрове за настаняване на имигранти през изминалата вечер. Полицията разследва причините за инцидента, който се случва на фона на увеличаващия се брой умишлени палежи на подобни места за настаняване в цяла Германия.

препоръчано

Единият от вчерашните пожари е унищожил няколко къщи за настаняване и е принудил евакуирането на 80 души в град Ротенбург в провинция Баден-Вюртемберг. Над 100 пожарникари бяха извикани за бора с огнената стихия.

В същото време петима души са ранени, когато са скачали през прозорците, за да се спасят от пожара. Другият пожар стана в център за настаняване в Ебелебен в Тюрингия, но при инцидента няма пострадали. Полицията съобщи, че не изключва причина за пожара да е умишлен палеж.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК