Петима ранени след челен удар край Карнобат

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Петима ранени след челен удар край Карнобат

12407
преди 5 часа
Петима ранени след челен удар край Карнобат
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Петима души са пострадали при катастрофа, станала на изхода на Карнобат в посока Бургас. Там челно са се сблъскали два автомобила, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

препоръчано

Инцидентът е станал малко след 14:00 часа днес. Той е предизвикан от 38-годишна жителка на Карнобат, пътувала към Айтос. 

По данни на свидетели нейният автомобил внезапно навлязъл в насрещната пътна лента и блъснал челно движеща се кола, управлявана от 61-годишен софиянец.

Петима пострадали са откарани в болница "Дева Мария". Водачите са тествани за употреба на алкохол или наркотици - пробите им са отрицателни, информира Нова телевизия.. 

Заради инцидента е затворен вътрешният път между Карнобат и Айтос. Въведени са обходни маршрути през автомагистрала "Тракия" - пътен възел "Българово" и пътен възел "Карнобат". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК