Петър Москов: Манолова и "Демократична България" са новите комунисти - налагат ни диктатура на малцинствата

Акценти

Петър Москов: Манолова и "Демократична България" са новите комунисти - налагат ни диктатура на малцинствата

70415
на 31.03.2021
Петър Москов: Манолова и Демократична България са новите комунисти - налагат ни диктатура на малцинствата
Автор:   ПИК

Бившият здравен министър и лидер на партия "КОД" написа остър коментар по повод опита на определени политици да изперат биографията си и да се пременят в бели одежди.

препоръчано

По думите на Москов, десетилетия наред ни се налага диктатура на пролетариата, а днес новите комунисти, отново под знамето на равенството, се опитват да ни наложат диктатура на малцинствата.

Ето какво написа Масков:

Старите комунисти са БСП. Десетилетия наред, те ни налагаха диктатура на пролетариата. Днес новите комунисти, отново под знамето на равенството, се опитват да ни наложат диктатура на малцинствата.
Цялата вълна от либерални, ляво-либерални и прогресивни формации, като ДПС, коалицията около г-жа Манолова, Демократична България, които всъщност са новите комунисти ни внушават, че ние като хора, като мислене, като начин на живот трябва да бъдем подчинени на тяхната политическа утопия.
Никой няма право да налага изкуствено равенство по малцинствен, расов, класов или друг признак. Обществото не дължи интеграция на никого, освен на инвалидите.
Силната държава трябва да се грижи за комфорта и сигурността на работещия човек, а не да взима от него, за да раздава на мързеливите, неграмотните и безотговорните. Затова сме най-бедни в ЕС.

Сподели:
Бомба x
Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Скандалите в парламента продължават - Мутрите на Манолова искат да върнат политическото номадство (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК: Скандалите в парламента продължават - "Мутрите" на Манолова искат да върнат политическото номадство (НА ЖИВО)
ново
Днес: 196
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това