Петьо П. Блъсков разкри кое е единственото положително нещо при новия министър на културата

Акценти

Петьо П. Блъсков разкри кое е единственото положително нещо при новия министър на културата

94603
на 24.01.2022
Петьо П. Блъсков разкри кое е единственото положително нещо при новия министър на културата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Това е българският министър на културата. Посещавал театрални курсове в Лондон. След това продавал пица в Америка. Не му потръгнало и се върнал в родината. Отишъл да живее на село и помогнал на местните да ремонтират селското читалище. Това е. 
След това станал министър на “промяната”. Със сигурност не заради сексуалната ориентация. Така обрисува журналистът Петьо П. Блъсков министъра на културата Атанас Атанасов.

препоръчано

Момчето, разбира се, както всички от “промяната”, няма никаква представа къде се намира и какво трябва да върши, допълва той.

Единственото положително нещо при него е, че вероятно няма да нанесе такива колосални поражения на културата, както бездарния комплексар, който го предшестваше.
Не че и ще свърши нещо де, смята Блъсков, визирайки предшественика на министъра Велислав Минеков.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК