Петя Дикова сбъдна мечтите си след поставена диагноза

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Петя Дикова сбъдна мечтите си след поставена диагноза

404714
на 22.11.2021
Петя Дикова сбъдна мечтите си след поставена диагноза
Автор:   ПИК

Петя Дикова не може да се нарадва на късмета си. Водещата създаде сплотено семейство с писателя Илиян Любомиров, в професионален план също ѝ потръгна - тя се завърна в ефир като едно от лицата на предаването "Тази събота и неделя" по Би Ти Ви.

препоръчано

Журналистката казва, че през последните години е пренаредила приоритетите си и вече не поставя телевизията на първо място, въпреки че много обича работата си. За нея на този етап най-важно е семейството и е благодарна, че Любомиров е част от него.

"Мeчтaя зa такъв мъж oщe oт мaлкa. Дaвaх cи cмeткa, чe щe дoйдe дeн, кoгaтo тeлeфoнът щe cпрe дa звъни, прoжeктoритe в cтудиoтo щe угаснат. Акo нямaш ceмeйcтвo, кoeтo дa e твoй приcтaн, ти cи свършен.Не знам какво е нужно на другите, за да са щастливи. На мен ми е нужен мъжът ми, нашите раговори, близостта, хуморът, дори дребните разправии, конструкторът по пода, петното от пюре, микрофонът за ефир, срещите с родителите и приятелите ми. Момчетата са в главните роли, но като във всеки хубав спактакъл, има и много второстепени", споделя щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков.

Преди да зачене за първи път, Петя имаше проблеми със здравето и дори се страхуваше, че ще има усложнения с износването на плода. Тя никога не е криела, че страда от болестта на Хашимото, която засяга предимно жени в репродуктивна възраст и може да създаде редица проблеми, пише "Хотарена".

Установено е, че засегнатите пациентки зачеват по-трудно и при тях съществува повишена честота на спонтанните аборти, свързана с нарушената функция на щитовидната жлеза и общия имунен дисбаланс.

Дикова била наясно с всички рискове, които носи заболяването й, затова не можела да си намери място от безпокойство. Въпреки, че проследявала състоянието си при специалист и го контролирала с медикаменти, тя дълго време не се решавала да забременее от страх.

За щастие водещата имала огромната подкрепа на мъжа си Илиян, който бил убеден, че опитите им за бебе ще се увенчаят с успех. Той също не е пестелив на комплименти и обича публично да хвали половинката си.

"Винаги най-много съм мечтал да имам свое голямо и сплотено семейство. Благодаря ти, Петя, че си моята сбъдната и сбъдваща се мечта! Щастлив съм!", изказвал се е поетът по адрес на жена си.

Въпреки, че имат две деца, те все още не мислят за сватба, но не изключват възможността и това да се случи в бъдеще.

 

Сподели:
Бомба x
ПОЧИТ: Честваме велик пророк от Библията ПОЧИТ: Честваме велик пророк от Библията
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с гръмовни разкрития за схемите в ББР и кръга Сиела - протежетата на Кирил Петков прибират по 45 бона месечно (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с гръмовни разкрития за схемите в ББР и кръга "Сиела" - протежетата на Кирил Петков прибират по 45 бона месечно (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това