Вход
София
Времето в София 7 o C

Пет години затвор за изверг, блудствал системно с две непълнолетни лица

Пет години затвор за изверг, блудствал системно с две непълнолетни лица

на 27.10.2020
7671
0
Пет години затвор за изверг, блудствал системно с две непълнолетни лица
Автор: ПИК
27.10.2020
0
7671

Пет години и четири месеца лишаване от свобода получи подсъдим за извършени блудствени действия по обвинение на Софийска районна прокуратура. Подсъдимият  Й. Д. е признат за виновен за извършени от него престъпления по чл. 149, ал. 2, т. 1, вр. ал. 1, вр. чл. 26, ал. 1 от НК и престъпления по чл. 150, ал. 1 от НК.

Осъдиха изнасилвач на 14-годишно момиче, той се крие в Турция

Осъдиха изнасилвач на 14-годишно момиче, той се крие в Турция

Издирван за изнасилване с ненавършило 14-годишно момиче с...

на 02.09.2020

 В периода от 02.07.2012 г. до неустановена дата през 2013 г. в гр. София, ж.к. „Дружба“, с две деяния, Й. Д. извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, а именно М. М.

На неустановена дата в началото на 2017 г. в гр. София, ж.к. „Дружба“, подсъдимият извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст - М. М., като при извършване на деянието Й. Д. е използвал сила.

В периода от неустановена дата през м. февруари 2019 г. до неустановена дата през м. март 2019 г. в гр. София, ж.к. „Дружба“, с две деяния, Й. Д. извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, а именно В. П.

На 11.01.2020 г. в гр. София, ж.к. „Дружба“, подсъдимият извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст В. П., като е използвал за това сила.

Софийски районен съд е постановил присъда, с която е признал за виновен подсъдимия Й. Д. по повдигнатите му от Софийска районна прокуратура обвинения, като му е наложил наказание „лишаване от свобода“ за срок от пет години и четири месеца, което ще бъде изтърпяно при първоначален строг режим.

Съдът постанови три години затвор за рецидивист изнасилвач

Съдът постанови три години затвор за рецидивист изнасилвач

Съдът постанови три години затвор за изнасилвач. На 30...

на 01.10.2020

Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Софийски градски съд.

 

Сподели:
свързани новини
Оставят зад решетките насилник на 62-годишна жена Оставят зад решетките насилник на 62-годишна жена
Мъж на 36 години е задържан под стража от съдебната зала...
на 09.10.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19104
архив

Фирма провежда конкурс за свободна позиция. Постъпили са цяла купчина автобиографии. Уморен и отегчен служител от отдел ТРЗ хваща половината автобиографии и без дори да ги погледне, ги хвърля в коша: - На нас каръци не ни трябват!

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
АСТРОЛОГ: Денят е добър за начало на важни дела. Всичко, което се започне, ще има успех
x