Пет жертви взе тайфунът „Нору“ във Филипините

Азия

Пет жертви взе тайфунът „Нору“ във Филипините

3923
на 26.09.2022
Пет жертви взе тайфунът „Нору“ във Филипините
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Петима спасители са загинали при преминаването на тайфуна "Нору" във Филипините, предаде Франс прес.

препоръчано

"Те са били изпратени от провинциалните власти в наводнен район" в Санта Мария, каза началникът на полицията в община Сан Мигел, близо до Манила. Според ръководителя на отдела за природни бедствия в Сан Мигел те вероятно са се удавили.

Вчера "Нору" предизвика силни ветрове и проливни дъждове на гъсто населения главен остров Лусон. Придружен от ветрове със скорост 195 км/ч, той е най-силният тайфун, регистриран тази година в страната. 

Близо 75 000 души бяха евакуирани преди бурята, а метеорологичните служби предупредиха за опасност от големи наводнения в уязвимите райони на страната.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК