ГОРЕЩО
Георги Марков с ЕКСКЛУЗИВЕН КОМЕНТАР: Тръмпизмът настъпва в Европа - Партията на свободата в Австрия постигна съкрушителна победа, Румъния се събуди
СКАНДАЛ! ППДБ се прегръща с "Възраждане" - готвят прокремълски кабинет начело със Силви Кирилов
Хекимян разобличи кмета на София: Не свърши никаква работа, но стегна куфарите за Сингапур и Виетнам! Bon voyage, Терзиев!
БСП търси изход от парламентарната криза със среща с пет формации
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Елисавета Белобрадова подала сигнал срещу онанист пред столично училище - гледала го пет минути, готова е да го разпознае по... половия член (ДОКУМЕНТ/18+)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Лиляна Близнакова, Самоков
препоръчано
Необходими продукти:
1 буркан зелен фасул
1 кофичка кисело мляко
2 яйца
1 пълна с.л. брашно
около 50 мл олио
1 щипка зеленчукова пикантина
няколко скилидки чесън
чубрица
джоджен
магданоз (според предпочитанията на всеки)
Гарнитура:
1 домат
листа маруля
Начин на приготвяне:
Изцежда се зеленият фасул и се сипва в намазана с олио тавичка. Отгоре се полива с останалото олио. Разбиват се яйцата с киселото мляко и брашното. Прибавят се подправките. С тази смес се залива фасула. Пече се в загрята фурна до 180-200 градуса до зачервяване. Сервира се с гарнитурата.
Приятен апетит!
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140796
на 05.06.2018