Пече се нова супер звезда на корта - дъщерята на Серина Уилямс хвана ракетата... (СНИМКА)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Пече се нова супер звезда на корта - дъщерята на Серина Уилямс хвана ракетата... (СНИМКА)

6383
на 13.01.2021
Пече се нова супер звезда на корта - дъщерята на Серина Уилямс хвана ракетата... (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Серина Уилямс обожава да прекарва време с дъщеря си - тригодишната Алексис Олимпия.

препоръчано

По всичко личи, че малката Алексис върви по стъпките на майка си – дългогодишна номер 1 в женския тенис. Серина сподели трогателна снимка с дъщеря си, на която двете са на тенис корта, а Алексис упражнява своя сервис.

Неотдавна Уилямс сподели, че е записала дъщеря си на уроци по тенис. "Не възнамерявам да я обучавам аз, както много от вас биха предложили. Намерих подходящ човек за това. Но въпросната дама дори не знае, че Алексис е моя дъщеря, така че ще видим каква ще излезе от всичко това", каза Серина пред милионите си последователи в Инстаграм.

Очевидно спортистката има големи планове за дъщеря си и я подготвя от ранна възраст, пише "Ева". "Винаги ще те защитавам. Винаги ще бъда зад гърба ти. Винаги ще ти помагам и ще бъда до теб. Аз съм на този свят, за да бъда твоя майка", написа тя преди време като признание към Алексис в социалните мрежи.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 280
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това