ПЕЧЕ СЕ ТРАНСФЕР: Ботев Пловдив хвърли око на поляк

Футбол

ПЕЧЕ СЕ ТРАНСФЕР: Ботев Пловдив хвърли око на поляк

11712
на 14.08.2024
ПЕЧЕ СЕ ТРАНСФЕР: Ботев Пловдив хвърли око на поляк
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отборът на Ботев Пловдив проявява сериозен интерес към 22-годишния десен бек на Заглебие Любин – Бартоломей Клудка, съобщава полското издание „Meczyki“.

препоръчано

Според информацията тимът от Екстракласа обаче няма намерение да се откаже лесно от доскорошния младежки национал на Полша и е отклонил офертата на “жълто-черните“, която е била за преминаване на “Колежа“ под наем с опция за закупуване.

До края на летния трансферен прозорец остава още време и ситуацията може да се промени, ако Ботев изпрати предложение за перманентен трансфер през това лято, което да удовлетворява ръководството на Заглебие.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК