Пиар експертът Диана Дамянова СЪС СИЛЕН УДАР ПО ДОГАН: Пренасят го по стълбите на партийния дом - не е лидер

Акценти

Пиар експертът Диана Дамянова СЪС СИЛЕН УДАР ПО ДОГАН: Пренасят го по стълбите на партийния дом - не е лидер

234521
преди 4 часа
Пиар експертът Диана Дамянова СЪС СИЛЕН УДАР ПО ДОГАН: Пренасят го по стълбите на партийния дом - не е лидер
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В коалицията на Доган няма естествен лидер, казва пиар експертът Диана Дамянова в интервю за "Стандарт". 

препоръчано

"Това, което в момента виждаме, не е Доган в неговия блясък. Това е групата около него, която действа по формулата на ДПС през последните 30 години. Това са обръчите от фирми. Но самият Доган, когото пренасят до стълбите на Партийния дом, някак си не е големият лидер, който в момента се явява на избори", обяснява тя. 

"Защо Хасан Азис не е разследван за парите, които е раздавал приоритетно и без обществени поръчки? Хората искат справедливост и това става когато виновниците бъдат наказани сравнително навреме", пита Диана Дамянова. 

Тя коментира и случая "Джейхан Ибрямов". "Твърди се, че Ибрямов не може да бъде разследван, не може към него да бъдат прилагани никакви СРС-та. Тук е скандалът. Това е абсолютно безогледно – имунитет срещу криминални престъпления! Ибрямов и групата около Доган действат по формулата от последните 30 години - обръчите от фирми", каза Дамянова. 

"В ситуация на ниска избирателна активност контролираният вот играе много съществена роля. Защото ако приемем, че 100 000 – 200 000 души продават гласовете си при четири милионна активност е едно, а при два милиона е съвсем друго. Само че, така нар. купен вот, дето се дава на ромите под формата на 100 – 150 лв., е изключително малък. Голямата манипулация става с едни корпоративни и други неформални мрежи, които не могат да бъдат преследвани", коментира пиар експертът. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците
ПИК TV x
ПИК TV! Борисов обявява в Русе ходовете на ГЕРБ след изборите (НА ЖИВО) ПИК TV! Борисов обявява в Русе ходовете на ГЕРБ след изборите (НА ЖИВО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК