ПИК завежда дела за 500 000 лв. срещу Мая Манолова

АВТОРСКИ НОВИНИ

ПИК завежда дела за 500 000 лв. срещу Мая Манолова

255989
на 17.01.2021
ПИК завежда дела за 500 000 лв. срещу Мая Манолова
Автор:   ПИК

Ръководството на фирма "ПИК нюз" изпрати току-що следното изявление до всички български медии:

препоръчано

"ПИК нюз", издател на агенция ПИК, завежда серия от дела срещу физическото лице Мая Божидарова Манолова – Найденова на обща стойност 500 000 лв.

Инкриминираният период обхваща нейни медийни изявления и действия от 2019 - 2021 г.

Претенцията е за уронване на доброто име на медията, оклеветяване, нанасяне на материални и морални щети, осуетяване на рекламни договори и бизнес сделки, пропуснати ползи в рамките на стотици хиляди левове.

Сумата, която определи съдът, ще бъде дарена на домове за възрастни и умствено изостанали хора.

Възрастните хора не трябва да остаряват като Мая Манолова. Трябва да се остарява красиво, достойно, като катедрала, а не като бардак. Мястото на една почтена българска баба не е на Околовръстното или в чакалнята на Васил Божков, а с книжка приказки в ръка край бебешката количка на внуците.

Агенцията ПИК няма повече да позволява на Мая Божидарова Манолова – Найденова да упражнява върху нас неудовлетворения си сексуален комплекс от Бойко Борисов. Сексуалните страдания на Мая Манолова са проблем на съпруга й Ангел Найденов, не на агенция ПИК.

Време е този пошъл сюжет да излезе от публичността и медиите и да бъде регулиран в съдебна зала. Където ще се извадят всички факти, свидетели и обстоятелства, прикривани години наред от общественото внимание.

Адвокатите на ПИК в момента систематизират съставомерните деяния на Мая Манолова спрямо медията ни и скоро ще приключат с оформянето на исковите молби. Когато това се случи, исковете ще бъдат публикувани в целостта им.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това