ПИК ПРЕДЛАГА: Паметник на жертвите от "Света Неделя" на новия площад около храма!

ТЕМА

ПИК ПРЕДЛАГА: Паметник на жертвите от "Света Неделя" на новия площад около храма!

76123
на 16.04.2020
ПИК ПРЕДЛАГА: Паметник на жертвите от Света Неделя на новия площад около храма!
Автор:   ПИК

Агенция ПИК пита, днес, когато се навършват 95 години от най-кървавия атентат в историята ни - не е ли редно при предстоящата трансформация на площадното пространство около "Света Неделя" да се помисли и за паметник или мемориал на жертвите от атентата?

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Странно е, че вече толкова време тази тема не се отваря.

Странно е, че България не почита по достойнство свидните жертви на комунистическия терор, паднали в един от най-кървавите атентати в европейската история. На практика единственият веществен белег е паметна плоча, монтирана на стената на църквата...

Нека припомним в Ню Йорк какъв мемориал издигнаха на мястото на двете кули.

Не сме Ню Йорк, но все пак има смисъл от някаква художествено-архитектурна експликация на трагедията.

Агенция ПИК ще стартира такава инициатива, която - вярваме, ще привлече широк кръг от дарители, политици, творци, историци, граждани и обществени организации.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК